<

Зібрали понад чотири тисячі гривень: в Іваничах відбулись змагання з волейболу на підтримку ЗСУ

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:05 | 29.05.2022 / Іваничі / , , /
Перегляди
1307
/ Коментарі відсутні

29-го травня в зоні відпочинку «Долинка-Іваничі» пройшов благодійний турнір з волейболу на підтримку ЗСУ.

Під час гри вдалось зібрати 4550 грн. У змаганнях взяли участь вісім команд: з Іванич, Володимира, Горохова, сіл Менчичі та Заставне.

Організатори благодійного турніру – місцеві мешканці Олександр Панасюк та Микола Каламуняк. Також значну допомогу на нагороди учасникам виділив Максим Чорук.

“Кожен щось робить для перемоги України і ми теж вирішили не стояти осторонь. Тому долучились до збору грошей для нашої армії та організували ці змагання”, – кажуть хлопці.

За словами Олександра та Миколи, частина виручених коштів піде на потреби 14 бригади, а решту – перерахують на спецрахунок НБУ.

За результатами змагань, перше місце посіла команда “ВК Горохів”, друге – “ВК Менчичі”, а третє місце виборола команда “ВК VVV”(Володимир).

Нагадаємо, у 2019 році у селі Долинка в Іваничівській ТГ активісти облаштували безкоштовну зону відпочинку:прибрали сміття, вирізали хащі на території, висадили чимало дерев, встановили 5 альтанкок, два спортивних майданчики та облаштували волейбольне поле. До слова, декілька альтанок встановили за сприяння народного депутата Ігоря Гузя.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер