<

Зібрали понад 60 тисяч гривень: у селах Литовезької громади відбулись благодійні заходи на підтримку ЗСУ

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:17 | 21.08.2022 / Іваничі / , , , /
Перегляди
951
/ Коментарі відсутні

19-го та 21-го серпня у селах Біличі та Заболотці Литовезької громади під час благодійних заходів зібрали 60 870 тисяч гривень на потреби ЗСУ.

21-ше серпня у селі Заболотці розпочалось з благодійного турніру з волейболу, у якому взяли участь чотири команди з сіл Заболотці, Заставне, Литовеж та селища Іваничі.

У результаті змагань перемогу здобула команда “Зелена” з Іванич. Усі охочі також могли взяти участь у турнірі з тенісу, яке проводили в стінах Заболотцівського ліцею.

Після спортивних змагань на гостей та мешканців села чекав благодійний ярмарок, де місцеві господарі та господині продавали різні смаколики.

В асортименті були бограч, смажена картопля, грінки з салом, шашлик, пончики, солодкі вафлі та напої. Можна було також придбати домашні рослини, дитячі іграшки, браслети та солодку вату.

Завершенням благодійного заходу був концерт місцевих аматорів сцени, які подарували чудовий настрій усім присутнім. Протягом дня мешканці та гості села зібрали 32 870 гривень.

Напередодні, 19-го серпня, у сусідньому селі Біличі відбувся благодійний захід «З Україною в серці», на якому вдалось зібрати понад 27 тисяч гривень та 100 злотих.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер