<

Жителі Іваничівського району відзначили 71-шу річницю визволення ід німецько-фашистських загарбників

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:57 | 21.07.2015 / Іваничі /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

Минають роки, відлітають у вічність.

Минув 71 рік відколи замовкли останні постріли гармат, настала тиша, прийшов на нашу землю мир довгожданий, вистражданий, оплачений найвищою ціною людського життя. Все далі відходять грізні і важкі роки Другої світової війни, але не згасає пам’ять про тих, хто не шкодував своєї крові, свого життя, – повідомляє Іваничівська РДА,

З нагоди річниці визволення району від німецько-фашистських загарбників в приміщенні райдержадміністрації бібліотекар читального залу центральної районної бібліотеки Лілія Оліфір провела інформаційну хвилину «71-ша річниця визволення Іваничівського району від німецько-фашистських загарбників», в якій взяли участь очільники району, керівники установ, ветерани війни, працівники органів державної влади та місцевого самоврядування. Присутні вшанували пам’ять героїв хвилиною мовчання.

Особливі слова вдячності були звернені до ветеранів,  яким нинішнє й майбутні покоління зобов’язані життям, а наша Вітчизна – своїм існуванням.

Скільки б часу не минуло, безсмертним завжди буде подвиг переможців, які відстояли незалежність своєї Вітчизни, принесли свободу її народу. Ні біль кривавих втрат, ні радість великих перемог не забулися за цей час, адже пам’ять про подвиги наших батьків, дідів, братів і сестер та вдячність за життя на вільній землі не мають історичного терміну давності – вони вічні.

На завершення заходу до Меморіалу вічної слави були покладені квіти та вінки. Присутні низько схилили голови перед кам’яними плитами, на скрижалях яких викарбувані імена воїнів, що полягли в смертельному двобої з фашистами за визволення Іваничівської землі.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер