<

Іваничівець Андрій Злотко розповів про те, як це бути українцем, який пече піцу краще за італійців

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:10 | 24.08.2019 / Іваничі / /
Перегляди
23
/ Коментарі відсутні

З нагоди неофіційного свята Дня українця столичні тележурналісти відзняли сюжет про те, як проходить звичайний будень в українців, що розкидані по різних куточках світу.

Під час спілкування з уродженцем Іваничі Андрієм Злотком, який нині живе і працює в Римі (Італія), журналісти ТРК «Україна» дізнавалися, як це бути українцем, який пече піцу краще за італійців, – передає Район Іваничі.

Нагадаємо, Андрія Злотка на Іваничівщині знають від старого до малого.Також знають, що їх земляк нині власник піцерії Mastro Pizza, яка дуже популярна в Римі і про яку українські журналісти наввипередки знімають сюжети.

А ще їм відомо, що в Італії Андрій став чемпіоном з піци, а 2018 року на Чемпіонаті світу отримав звання чемпіона України з приготування цієї страви.

Більше цікавого – у відео.

https://www.facebook.com/ani.nikogosyan.7/videos/10206405347249822/




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа