<

Житель Іванич, перебуваючи під домашнім арештом, вчинив опір та наніс тілесні ушкодження поліцейським

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:54 | 23.08.2020 / Іваничі / , , /
Перегляди
13
/ коментарі 2

Іваничівець, який перебував під домашнім арештом, під час профілактичної бесіди вчинив опір та заподіяв тілесні ушкодження поліцейським.

Так, 22-го серпня, працівники сектору реагування патрульної поліції Іваничівського відділення поліції вирішили перевірити дотримання домашнього арешту підозрюваного у вчиненні злочину, якому обрали запобіжний захід – цілодобовий домашній арешт. Про це йдеться на офіційній сторінці правоохоронців у фейсбуці.

Чоловік є мешканцем селища Іваничі. Під час профілактичної бесіди громадянин чинив опір та заподіяв тілесні ушкодження поліцейським. Такими діями чоловік висловлював своє невдоволення законним діям поліцейських.

Зловмисника затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Нині вирішується питання про обрання громадянину запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Кримінальні провадження відкриті за ч. 2 ст. 342 (Опір представникові влади, працівникові правоохоронного органу, члену громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовцеві) та ч.2 ст.345 Кримінального кодексу України (Умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків).

Триває досудове розслідування.

Фото ілюстративне




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер