<

Жінка з Павлівської громади тримала в бруді чотирьох дітей: в Іваничах судили багатодітну матір

16:03 | 27.04.2023 / Іваничі / , , /
Перегляди
1959
/ 1 коментар

Багатодітна матір з Павлівської громади, яка не доглядала своїх дітей й, у результаті, вони жили в антисанітарних умовах, заплатить 1700 гривень штрафу.

В обід 16-го березня у селі Луковичі Павлівської громади перевіряючі служби вчергове виявили, що жінка ухилилась від виконання батьківських обов`язків щодо своїх чотирьох неповнолітніх дітей. У будинку було брудно, повсюди розкиданий одяг, та брудна постільна білизна на ліжках. Про це йдеться у постанові Іваничівського районного суду від 28-го березня.

Проти матері порушили адміністративне провадження за ч.2 ст. 184 КУпАП (Ухилення від виконання батьківських обов`язків відносно своїх неповнолітніх дітей, вчинене повторно).

У суді жінка пояснила, що вона є вдовою, сама виховує чотирьох неповнолітніх дітей, не працює, однак веде підсобне господарство. Вона підтвердила, що під час візиту поліцейських в її будинку дійсно було не прибрано, оскільки вона на той час хворіла, зокрема страждала на підвищення артеріального тиску після тяжкої праці по господарству. Свою вину горе-мати визнала й просила суворо її не карати.

Суд визнав багатодітну матір винною та оштрафував на 1700 гривень. Також їй доведеться сплатити в дохід держави 537 гривень судового збору.

До слова, БУГ вже повідомляв про багатодітну матір з Володимирського району, яка ухилилась від виконання батьківських обов`язків щодо своїх чотирьох неповнолітніх дітей. У будинку жінки були відсутні продукти харчування, сморід, антисанітарні умови та брудний одяг у дітей. Тоді суд обмежився усним зауваженням. Тож, ймовірно, зараз йдеться про цю ж саму матір.




один коментар
  1. Помогли. Тепер діти ще в більшій антисанітарії будуть і голодні. Мінуснули 2000 грн. з сім”ї. Молодці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок