<

Жбурнула мобільний в голову: на Іваничівщині п’яна жінка завдала тілесних ушкоджень поліцейському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:43 | 30.09.2019 / Іваничі / /
Перегляди
1
/ 1 коментар

29-го вересня, у селі Древині Іваничівського району під час складання поліцейськими протоколу 30-річна місцева жителька заподіяла співробітникові сектору реагування патрульної поліції тілесні ушкодження.

Подія сталася у неділю ввечері близько 22 години, коли правоохоронці складали адміністративні матеріали за ст. 173 КУпАП (дрібне хуліганство).

Як розповів БУГу т.в.о. начальника Іваничівського відділення поліції майор поліції В’ячеслав Мартинюк, в поліцію про порушення громадського порядку повідомили сусіди. Як він зазначив, жінка чіплялася до своїх сусідів, обзивала їх нецензурною лайкою. Порушниця перебувала у стані алкогольного сп’яніння.

“На місце події виїхав наряд реагування сектору патрульної поліції і конфлікт припинився, особу затримали. Почали складати протокол про адміністративне правопорушення. Під час того, як оформлялися матеріали, дана особа вихопила свій мобільний телефон і жбурнула його в голову поліцейському, внаслідок чого той отримав тілесні ушкодження”, – розповів В’ячеслав Мартинюк.

Також він зазначив, що поліцейські часто стикаються з нецензурною лайкою в їх адресу та терплять образи, але цей випадок був кричущий. Поліцейський, в голову якого потрапив телефон, повинен пройти медичне обстеження.

Слідчі за фактом умисного заподіяння працівникові правоохоронного органу тілесних ушкоджень розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 345 Кримінального кодексу України. Санкція статті визначає покарання у вигляді обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк, інформує сектор комунікації поліції Волині.




один коментар
  1. Вам не смішно?Вже скільки років ніхто на неї ніякої управи не має. Сама поліція її скільки покривала?І на цей раз їй все зійде, от побачите!Вона ж одинака мати тіпа, сама ж трьох дітей виховує))Хоч як вона їх виховує то хай Бог милує (((

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер