<

Заступник голови Іваничівської районної ради Юрій Мазурок і його робоча поїздка в Морозовичівську сільську раду

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:20 | 16.01.2015 / Іваничі / /
Перегляди
14
/ коментарі 2

15 січня заступник голови Іваничівської районної ради   Юрій Мазурок здійснив робочу поїздку в Морозовичівську сільську раду.  Метою поїздки було вивчення проблемних питань сільської ради, планування сільського бюджету на 2015 рік, оскільки сільська рада є дотаційною. Юрій Олександрович зустрівся з  Морозовичівським сільським головою Федорук Людмилою Сергіївною та працівниками сільської ради.

Також він зустрівся з переселенкою з Луганської області Бороденко Оленою Миколаївною, поцікавився її проблемами. Заступник голови відвідав дошкільний навчальний заклад, який розташований в двох приміщеннях – в старому приміщенні розташована молодша група, дітки від 3 років, а в новому –  дошкільнята. Всього відвідують садочок 38 дітей.

Також Юрій Олександрович побував в сільському ФАПі,  Морозовичівській ЗОШ І-ІІ ст.., Будинку культури та бібліотеці. Найбільшою проблемою на даний час є перекриття даху в сільському Будинку культури, а також бібліотеці, яка знаходиться в цьому ж приміщенні. Частину грошей на ремонтні роботи сільська рада має, але цього не достатньо, що зберегти приміщення, тому сільський голова дуже сподівається на підтримку районної влади. Така ж ситуація в сільській школі, приміщення старе і дах потребує капітального ремонту.  Проблеми є і потрібно віднайти можливості для їх вирішення.

moroz2
morozov




коментарів: 2
  1. На яку підтримку та бідна громада сподівається? Цей горе-чиновник кошти передбачені на спорудження пам’ятника Героям забрав на зарплату, а тепер ще й премію собі призначив! І швиденько джипа купив!!!Ганьба!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа