<

Закинули дев’ять сіток: на Лузі в Іваничівському районі викрили рибних браконьєрів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:43 | 15.04.2020 / Іваничі / , /
Перегляди
4
/ коментарі 3

14-го квітня небайдужі рибалки повідомили Волинський рибпатруль про грубі порушення правил рибальства на річці Луга поблизу села Щенятин Іваничівського району. Ще одного рибалку порушника викрили на річці Західний Буг у тому ж районі.

По прибуттю на місце державні інспектори рибоохорони близько 23 години викрили двох громадян, які з гумового човна здійснювали вилов водних біоресурсів забороненими знаряддями – дев’ятьма мисиновими сітками, – повідомляє пресслужба Волинського рибоохоронного патруля.

У сітках знаходилося 2 екземпляри риби карась сріблястий, яку було повернено у природне середовище.

Того ж дня  в ході рибоохоронної роботи на річці Західний Буг, поблизу села Литовеж Іваничівського району, рибпатрульними зафіксовано аналогічне правопорушення. Громадянин здійснював вилов риби однією лісковою сіткою. Завдяки оперативним діям працівників рибоохорони порушник не встиг завдати шкоди рибному господарству.

На всіх викритих громадян оформлено адміністративні протоколи за ч. 4. ст. 85 КУпАП. Матеріали справ направлено до районних судів для притягнення порушників до відповідальності. Заборонені знаряддя вилучено.

Рибоохоронці закликають, якщо ви стали свідком факту браконьєрства – прохання повідомляти на номер «гарячої» лінії рибпатруля: (067) 360-78-40.

Нагадаємо, 7-го грудня 2019 року було здійснено зариблення річки Луга в межах міста Володимир-Волинський. Зариблення здійснювалось за рахунок коштів органів місцевого самоврядування. Так, до водойми вселили 807 кг дволіток риби, середньою вагою близько 350 грамів/екземпляр. Загалом до річки Луга було випущено 2 300 екземплярів білого амура.




коментарів: 3
  1. А я думаю..,щось карасів на прилавках не видно, самі Окуні,а це все наші Доблестні рибоохоронці (назад у воду всіх відпускають).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер