<

Закриття відділення «Укрпошти», ремонт доріг та благоустрій водойм: за вирішенням проблем мешканці Іваничівщини звернулись до депутатів облради

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:47 | 26.09.2021 / Іваничі / , , /
Перегляди
688
/ 1 коментар

Днями помічник народного депутата Ігоря Гузя, депутат облради Андрій Бокоч здійснив виїзний прийом на Іваничівщині. За вирішенням наболілих проблем до нього звернулися більше 50 людей.

Прийоми відбулися в Павлівській, Іваничівській, Литовезькій, Поромівській та Нововолинській громадах. Разом з Бокочем з людьми спілкувалися і його колега – депутат облради Юрій Сиротюк та голова Володимир-Волинської районної ради Віктор Хиць.

Більшість проблем, з якими мешканці громад прийшли на прийом стосувалися житлово-комунальної та соціальної сфери, а також надання матеріальної допомоги. Цікавили людей і земельні питання. Також нарікали на стан місцевих доріг та висловлювали побажання покращити матеріально-технічний стан закладів – клубів, Будинків культури, шкіл й дитсадочків, мовляв, ті потребують ремонтів, нової апаратури й обладнання.

Так, у селах Павлівської громади місцеві жителі стурбовані закриттям відділення «Укрпошти» через так звану оптимізацію структури. У Милятині староста клопоче про благоустрій водойми. Цікавилися і виділенням земельних ділянок учасникам АТО. Окрім цього, депутатка громади Ольга Когут звернулася з проханням посприяти у навчанні для депутатів місцевої ради та допомогти придбати систему голосування.

В Іваничівській громаді фельдшери стурбовані подальшою долею первинки: як її фінансуватимуть, чи будуть робочі місця, хто утримуватиме приміщення і багато іншого.

У Литовежі є потреба вирішити житлове питання для дитини, позбавленої батьківської опіки. Також місцеві жителі просили зробити дорогу від селища Благодатне до села Заставне. Звернулися мешканці громади і з питанням щодо наповненості закладів освіти, забезпеченням навчальних установ спортінвентарем.

У Поромові люди цікавилися в депутатів облради питаннями медицини, ремонту доріг, матеріальної допомоги, а також встановленням пам’ятника воїнам АТО. Жителі села Стара Лішня буквально нещодавно пережили пожежу й потребуть фвктично усього. Тож попросили допомогти у вирішенні їхньої проблеми.

Жителі Нововолинської громади звернулися з проханням допомогти в оформленні земельної ділянки учаснику АТО, зберегти парковку біля одного зі скверів у Нововолинську, провести благоустрій низки вулиць шахтарського міста та перетворення кар ‘єру, що неподалік 6-го мікрорайону, у гарну відпочинкову зону.

Депутати обласної ради запевнили людей, які до них звернулися, що опрацюють їхні прохання й намагатимуться допомогти їх вирішити. Однак, за їхніми словами, все залежить від суми коштів соцеконому, який виділяють на регіон, від розміру депутатського фонду, а також від умов співфінансування з місцевими громадами. 




один коментар
  1. Так нехай жителі Павлівської громади візьмуть на баланс приміщення укрпошти, та й все) буде їм пошта

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота
19 Квітня, П’ятниця