<

За тепло установи та організації Іванич платитимуть менше

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:45 | 28.01.2021 / Іваничі / /
Перегляди
5
/ Коментарі відсутні

В Іваничах зменшили тариф на теплову енергію для потреб місцевих установ та організацій. Відтепер вони платитимуть менше на 83 гривні за гігакалорію.

Таке рішення прийняли 28-го січня під час засідання виконавчого комітету селищної ради.

Як зазначив начальник юридичного відділу Ігор Дицьо, Державне агентство з енергоефективності та енергозбереження України змінило середньозважені тарифи на теплову енергію, а тому виникла необхідність затвердити нові тарифи і в регіонах.

До слова, послуги з теплопостачання комунальним установам Іванич надає Київська фірма ТОВ «АВАНТІ-ДЕВЕЛОПМЕНТ». І саме їй селищна рада платить кошти за опалення лікарні та адмінприміщень.

За словами Ігоря Дицьо, розглянувши усі пропозиції, вирішили скористатись можливістю і зменшити тарифи на тепло для комунальних установ і організацій селища. Завдяки цьому зекономляться кошти у місцевому бюджеті. А це більше 200 тисяч гривень.

«Нові тарифи були зменшені. Для того, щоб зекономити кошти бюджету на оплаті тепла. Зараз пропонується встановити тариф 1355,04 грн/Гкал, а раніше він був 1438 грн.

Цей тариф розповсюджується на усі договори, які укладені на території селищної ради. У тому числі й на лікарню», – доповів Ігор Дицьо.

Відтак члени виконкому погодили теплопостачальній організації ТОВ «АВАНТІ-ДЕВЕЛОПМЕНТ» тариф на теплову енергію для потреб установ та організацій Іванич на рівні 1355,04 грн/Гкал (без ПДВ) за такими складовими:

  • тариф на виробництво теплової енергії – 1095,71 грн/Гкал (без ПДВ),
  • тариф на транспортування теплової енергії – 239,46 грн/Гкал (без ПДВ);
  • тариф на постачання теплової енергії – 19,87 грн/Гкал (без ПДВ).

Це рішення почне діяти з 1-го лютого.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер