<

За розбій, крадіжки та грабежі в Нововолинську судитимуть 15-річного іваничівця

Цей запис опубліковано більш як рік тому
07:19 | 24.06.2018 / Іваничі, Нововолинськ /
Перегляди
2
/ 1 коментар

Упродовж вересня 2017 – квітня 2018 року  15-річний мешканець одного з сіл Іваничівського району в Нововолинську та Ковелі здійснював крадіжки, грабував людей та нападав на перехожих. Невдовці дев’ятикласник постане перед Нововолинським судом.

Нововолинський відділ Володимир-Волинської прокуратури затвердив та скерував о суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про вчинення 15-річним мешканцем одного з сіл Іваничівського району крадіжок, грабежів та розбоїв (кримінальні правопорушення, передбачені  ч.1, ч.2, ч.3 ст. 185, ч.2 ст. 186, ч.1, ч.2 ст. 187 КК України), – повідомляє прес-служба прокуратури Волині.

Упродовж вересня 2017 – квітня 2018 року дев’ятикласник, який уже притягувався до кримінальної відповідальності, 6 разів викрадав мобільні телефони з місць, де вони лежали в доступі – зі столів продавців у магазинах в Ковелі, реєстратури поліклініки, офісу страхової компанії, учительського столу в кабінеті однієї з шкіл у в Нововолинську.

Сам, а також разом з невстановленим поки спільником, хлопець 11 разів нападав на перехожих у Нововолинську й, іноді побивши потерпілого аж до втрати свідомості, відбирав гроші, барсетки, сумки, телефони.

На рахунку зловмисника також дві крадіжки з проникненням у торгівельні кіоски в шахтарському місці. Звідти він викрадав гроші та продукти харчування.

Усього злочинними діями обвинуваченого потерпілим завдано шкоди на майже 44 тис. грн.

Невдовзі він постане перед судом, який і визначить йому міру покарання.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок
18 Березня, Понеділок