<

За останній тиждень на водоймах Литовезької та Поромівської громад викрили два порушення рибальства

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:14 | 3.02.2022 / Іваничі / , , /
Перегляди
1067
/ Коментарі відсутні

З 24-го по 31-ше січня державні інспектори Волинського рибоохоронного патруля задокументували 12 порушень природоохоронного законодавства, зокрема у Поромівській та Литовезькій громадах.

Як зазначають у фейсбуці патруля, за тиждень складено 9 протоколів за порушення Правил рибальства (ч. 3 ст. 85 КУпАП) та два за грубі порушення (ч. 4 ст. 85 КУпАП). Також вилучили 5 сіток.

25-го січня в ході рибоохоронної роботи на р. Західний Буг, поблизу села Литовеж Володимир-Волинського району виявлено безгосподарське майно. З водойми вилучено 3 од. сітних знарядь лову, загальною довжиною 80 метрів.

Того ж дня на водному об’єкті, поблизу села Чаруків Городищенської ТГ викрито два порушення рибальства, а саме риболовля з перевищенням дозволених знарядь. Два аналогічні порушення викрито на старому руслі р. Стир, поблизу с. Підгайці Підгайцівської ТГ.

27-го січня на оз. Домашнє, поблизу с. Кримне Дубечненської ТГ Ковельського району викрито три порушення рибальства, серед яких пересування автотранспортним засобом по кризі водойми у період льодоставу.

29-го січня на водному об’єкті, поблизу села Млинище Промівської ТГ викрито порушення рибальства за ч. 3 ст. 85 КУпАП.

Як зазначають, на викритих громадян складено адміністративні протоколи та накладено відповідні штрафні санкції.

Нагадують, що згідно п. 3.14 Правил рибальства забороняється пересування автотранспортних засобів, крім тих, що належать природоохоронним та правоохоронним органам, по кризі рибогосподарських водойм у період льодоставу (за винятком спеціально обладнаних льодових трас).




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер