<

За найкращий проект – 10 тисяч гривень. Селищна рада проводить конкурс із покращення благоустрою Іванич

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:52 | 27.07.2017 / Іваничі / , /
Перегляди
5
/ коментарі 3

Іваничівська селищна рада для покращання умов проживання у багатоповерхівках та облаштування прибудинкових територій, заохочує жителів селища до написання проектів, виділяючи переможцю до 10-ти тисяч гривень.

Перший етап конкурсу ми оголосили у червні, 7-го липня комісія визначила переможця. Ним стало об’єднання співвласників багатоповерхових будинків на вулиці Грушевського, 29 з проектом “Зразковий двір”. Вартість проекту склала 18 тисяч гривень. Але, відповідно до умов конкурсу, максимальний розмір гранту – 10 тисяч. І обов’язковим є співфінансування власним коштом або коштом своїх партнерів. Тож переможці отримали сертифікат на суму 10 тисяч гривень, які вони використають на придбання матеріалів для облаштування прибудинкової території, решта фінансів і виконання робіт – це уже внесок самих мешканців– розповідає селищний голова Федір Войтюк.

Селищна рада оголосила другий набір конкурсу проектів. Відбір конкурсних заявок проводиться з 11 – го по 28 липня. У ньому можуть взяти участь громадські організації, громадські об’єднання, об’єднання співвласників багатоповерхових будинків, інші організації, які мають статус юридичної особи та є неприбутковими (крім політичних партій).

“На майбутнє селищна рада розширятиме такий досвід, чим планує залучати мешканців селища, громадськість до співпраці, до участі їх у справах громади, визначення пріоритетів розвитку Іванич загалом”, – додає селищний голова.

Оголошення переможця конкурсу відбудеться 2-го серпня.

Фото із сайту Іваничівської селищної ради.




коментарів: 3
  1. Виб краще подумали про благо устрій турій туристів, вас все є і озера і пиво, розуму і фінансів, тобто інвесторів. Побажання блище до інвесторів.

  2. Конкурс проектів від селищної ради надає можливість подавати проекти в тому числі і на розвиток туризму. Були б бажаючі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер