<

За кермування напідпитку в Іваничівському районі чоловіку присудили 10 тисяч гривень штрафу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:40 | 7.07.2020 / Іваничі / /
Перегляди
1
/ коментарі 2

Чоловіка виявили поліцейські 22-го квітня о 18:25 на дорозі у селах Колона та Волиця Іваничівського району. Він керував автомобілем марки Opel Zafira, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння.

Суддя Іваничівського районного суду Ігор Нєвєров розглянув матеріали справи про адміністративне правопорушення, що надійшли від Іваничівського відділення поліції про притягнення до адміністративної відповідальності чоловіка, якого затримали п’яним за кермом. Про це йдеться у постанові суду від 3 липня, – передає Район. Іваничі.

У судовому засіданні чоловік свою вину у вчиненому правопорушенні визнав повністю, щиро розкаявся та пояснив, що вжив алкоголь, після чого повертався додому та був зупинений працівниками поліції. Просив суворо не карати

Також його вина підтверджується матеріалами справи: протоколом про адміністративне правопорушення, результатами тесту на стан сп’яніння, показник якого становить 1,87 проміле, письмовими поясненнями правопорушника та рапортами працівників поліції.

Суддя постановив визнати чоловіка винним у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 130 Адміністративного кодексу, та накласти на нього 10 200 гривень штрафу з позбавленням права керування транспортними засобами на один рік. Також він сплатить на користь держави судовий збір в розмірі 420 гривень.




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця