<

З учнями Нововолинського ВПУ поспілкувалися фахівці центру зайнятості

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:46 | 11.12.2017 / Іваничі, Нововолинськ /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Фахівці Іваничівського районного центру зайнятості  провели третій етап профорієнтаційного квесту «Перший крок до роботи» у Центрі кар’єри Нововолинського ВПУ.

До участі в заході було запрошено студентів котрі здобувають професію швачка та приватного підприємця Котловець Тамару Іванівну котра веде свою діяльність  з 1998 року в сфері надання швейних послуг.

Самостійний пошук вакансії – справа нелегка. Під час заходу студенти та випускники мали можливість ближче познайомитися з специфікою роботи даного роботодавця й отримати перший досвід спілкування з працедавцем, дізналися про умови стажування і працевлаштування.  З’ясували можливість подачі свого резюме до кадрового резерву.

А роботодавець Тамара Іванівна, в свою чергу,  змога поповнити базу кандидатів із числа студентів і випускників, провела презентацію, надала інформацію про можливість стажування та працевлаштування  на постійну  та тимчасову роботу, а також показала свої переваги на ринку праці й поширила інформацію про асортимент  своїх послуг.

Алла Мадяр,провідний  фахівець з питань зайнятості відділу надання соціальних послуг Іваничівського РЦЗ




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер