<

Ярмарок, змагання, розваги для дітей, виступ луцького артиста: у Павлівці відбувся другий благодійний марафон на підтримку ЗСУ

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:10 | 8.07.2022 / Іваничі, Таблоїд / , , , , /
Перегляди
1959
/ Коментарі відсутні

7-го липня, на Івана Купала, у санаторії «Шахтар», що в Павлівці, відбувся другий благодійний марафон «Разом до перемоги». На заході, який організували місцеві волонтери, вдалося зібрати понад 13 тисяч гривень.

Благодійний марафон, який відбувся в Павлівці вже вдруге, відвідали близько 200 людей. Приходили чималими компаніями: з друзями, родинами і маленькими дітками. Адже організаторка заходу Тетяна Грицюк подбала, аби програма була цікавою для усіх: і дорослих, і малих.

Розпочався захід концертом, під час якого виступили місцеві колективи та артисти з сучасними українськими патріотичними і військовими піснями, які заспокоюють, надихають, підіймають бойовий дух та налаштовують на перемогу. 

“Родзинкою” марафону став виступ спеціально запрошеного гостя – Заслуженого артиста України, композитора з Луцька Сергія Скулинця разом з БО “Молода Україна”. Співак виконав кілька пісень власного авторства. Зворушливі тексти про війну і відважних воїнів, неодмінну перемогу України, вірну дружбу, справжнє кохання, рідну сім’ю, найдорожчу для усіх людину – маму, і молитву до Бога, не залишили байдужим нікого з присутніх.

У коментарі БУГу Сергій Скулинець зауважив, що вперше виступає на Іваничівщині, й у Павлівській громаді зокрема. Він зазначив, що залюбки погодився на пропозицію організаторки марафону, адже підтримувати бійців і всіляко їм допомагати зараз просто необхідно.

Артист розповів, що і сам організовує благодійні концерти, під час яких збирає гроші на армію. Для цього він створив власний благодійний фонд “Молода Україна”, до якого залучив талановиту молодь. Виступаючи на всіляких заходах й організовуючи концерти вони всі разом збирають кошти для ЗСУ. Зокрема, зараз – на покупку автомобіля бійцям на передову.

“Моє рішення приїхати сюди було спонтанним. Я не міг відмовитись. Адже це благодійний захід, де збираються кошти для ЗСУ. Це зараз дуже важливо. Так ми спільними зусиллями, крок за кроком, справа за справою і день за днем наближаємо нашу перемогу.

І волонтери й активісти в цьому відіграють величезну роль, адже згуртовують людей. Такі заходи, як сьогоднішній, треба проводити якнайчастіше й повсякчас допомагати нашим військовим. Адже тільки об’єднавшись, ми здобудемо таку омріяну перемогу”, – наголосив Скулинець.

Поки більшість присутніх слухали патріотичну музику, любителі спорту й активного відпочинку брали участь у змаганнях з волейболу. Перемогу завзято виборювали 9 команд.

Не сумували під час заходу й діти. Вони із задоволенням ставали учасниками цікавих майстер-класів і весело розважались з аніматорами, що приїхали з Володимира, та під час шоу з мильними бульбашками. А ще, найменші відвідувачі заходу залюбки робили яскравий аквагрим, тату хною, оригінальні зачіски та малювали патріотичні малюнки на асфальті.

Окрім цього, впродовж дня працював благодійний ярмарок. Присутні мали можливість купити мило, декоративні вироби й різні прикраси ручної роботи, патріотичні футболки, букетики із цукерок, різноманітні смаколики, зокрема випічку, печиво, тортики, короваї, млинці, панкейки та інші солодощі, виготовлені місцевими кулінарками.

Також відвідувачі заходу залюбки фотографувалися біля оригінальної фотозони, яку волонтери облаштували спеціально для цього марафону.

Відтак жителі та гості громади не лише цікаво провели час, відпочили, відволіклися від важких буднів жорстокої війни з рашистами, а й допомогли Збройним Силам України. Загалом організаторам ярмарку вдалося зібрати 13 тисяч 242 гривні. Усі виручені кошти будуть спрямовані на потреби нашим ЗСУ.

Організаторка заходу Тетяна Грицюк трішки засмучена, що цього разу зібрана сума не така велика, як на першому марафоні. Вона закликала людей допомагати активніше й не бути байдужими. Адже війна триває й хлопці на передовій продовжують боронити нашу країну, щосекунди ризикуючи своїми життями. І їм вкрай необхідна наша допомога. Активістка наголосила, що лише спільними зусиллями ми зможемо перемогти.

Нагадаємо, перший благодійний марафон відбувся 19-го червня. Тоді завдяки небайдужості відвідувачів, на допомогу ЗСУ вдалося зібрати 39 тисяч 332 гривні. Частину цих коштів віддали луцьким волонтерам на придбання автівки військовим. А ще частину грошей спрямували на покупку тепловізора. 

Пропонуємо читачам фоторепортаж із благодійного марафону:

Читайте також:

Концерт, ярмарок, змагання та розваги й аніматори для дітей: в Павлівці відбувся благодійний марафон. Фоторепортаж

За кошти, зібрані на благодійному марафоні в Павлівці, придбали автомобіль, який передадуть бійцям на передову

Допомога ЗСУ – першочергова і важливіша за усі інші справи: волонтерка з Павлівської громади з перших днів повномасштабної війни збирає кошти бійцям

«Разом до перемоги»: в Іваничах на благодійному ярмарку для ЗСУ зібрали понад 57 тисяч гривень




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа