<

Ями в Іваничах залатали після візиту Інспектора Лялі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:15 | 28.11.2019 / Іваничі / /
Перегляди
2
/ коментарі 4

27-го листопада Інспектор Ляля помітила в селищі Іваничі зміни: після її перевірки ями на вулиці 8-го Березня підлатали.

Нагадаємо, тиждень тому іваничівські дороги проінспектувала Ляля. Вона не вперше побувала на вулиці 8-го Березня. Дорога розбита, з вибоїнами.

Дорога – це об’їзна Іванич, якою автомобілі їдуть від Павлівки до Нововолинська і навпаки, пояснив голова Іваничівської ОТГ Федір Войтюк. Дорога обласного значення, обслуговує її облавтодор.

Та після візиту Інспектора Лялі ситуація покращилася.

Федір Войтюк подякував Лялі за інспекцію. Зазначив, що після того, як вона посиділа в ямах на вулиці 8-го Березня, доріжники взялися за роботу.

Інспектор Ляля в сидячому положенні має ріст 6 сантиметрів, тому і служить нам своєрідним мірилом, яке візуально показує, які глибокі та небезпечні насправді вибоїни на дорогах.

Згідно з чинним Державним стандартом України 3587-97, розміри ям не повинні бути більше 0,5 м² або 6 см в глибину. Всі ями, які більше хоча б по одному параметру, повинні бути усунені протягом 10-денного терміну (максимум).




коментарів: 4
  1. Войтюк в себе ями полатав, ще денеде новий асфальт поклали!, а укравтодор взагалі невиконує свеї роботи.

    • Не люблю як хтось засуджує інших. Хочу сказати що яке фінансування і забезпечення , таке й виконання робіт. Не все залежить від “дорожніків”, тим більше, частину доріг обслуговують інші служби, не тільки Іваничівський АвтоДор. Почни з себе ,і тоді можливо й толк буде в державі, а коментарі всілякі може написати кожен…

  2. То грошей не було доки ляля не приїхала? Фінансування. Позиція людини. Свиней в дома нехай годує як не може фінансування знайти.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер