<

Яма на ямі: Інспектор Ляля обурена якістю доріг на центральних вулицях Іванич

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:42 | 8.04.2021 / Іваничі / , /
Перегляди
60
/ коментарів 7

Після зими, зазвичай, дороги руйнуються. Тим більше, цьогоріч були чималі опади і низька температура повітря. Стан тротуарів і якість асфальтного покриття на вулицях Іванич перевірила Інспектор Ляля.

Побаченим лишилась вражена – на деяких ділянках яма на ямі. Їх, як то кажуть, ні пройти, ні проїхати.

Інспектор Ляля побувала на вулицях Грушевського, Мічуріна, Садовій, Валовій, 8 березня, Колгоспній, Шевченка, а також попрацювала на провулках Сонячному та Дружби.

Глибокі вибоїни, чималі ями, пошкодження, тріщини, нерівна поверхня та небезпечні узбіччя – саме такі жахливі дороги побачила інспекторка.

Центральна вулиця Грушевського покрилась величезною кількістю ям і вибоїн, глибиною понад 6 см. Також тут жахливий стан тротуару поблизу ліцею №1.

На вулицях Мічуріна, Садовій, Валовій та провулках Сонячному і Дружби ям порівняно не багато, але вони досить великі. Інспекторка попереджає: саме такі глибокі одиничні вибоїни є дуже небезпечними і можуть стати причиною пошкодження автомобілів, або ДТП.

Не оминула Ляля і вулицю 8-го Березня, яку неодноразово перевіряла. Ями на асфальті, розмір яких збільшується з кожним роком, – уже звичне явище для водіїв. За зиму стан цієї дороги став ще гіршим. Автомобілі змушені оминати вибоїни, різко гальмувати та виїжджати на зустрічну смугу. Також тут Інспекторка помітила кілька глибоких провалин. Не помітити їх можуть і пішоходи, а відтак впасти й травмуватись.

Залишають бажати кращого і дороги на вулицях Колгоспній і Шевченка. Вони тут теж в катастрофічному стані.

Нагадуємо, в сидячому положенні Інспектор Ляля заввишки 6 сантиметрів, тому і служить своєрідним мірилом, яке візуально показує, які глибокі та небезпечні насправді ями на дорогах.

Згідно з чинним Державним стандартом України 3587-97, розміри ям не повинні бути більше 0,5 м² або 6 см в глибину. Всі ями, які більше хоча б по одному параметру, повинні бути усунені протягом 10-денного терміну (максимум).

Інспектор Ляля сподівається, що посадовці та служби відповідальні за стан доріг в селищі, приведуть асфальтне покриття на цих ділянках в належний стан. Адже вони потребують якнайшвидшого поточного або ще краще – капітального ремонту.




коментарів: 7
  1. На вул. шахтарську у Нововолинську інспектора, там є і небезпечні ями смітник від Алюгласу і посеред тротуару навпроти РМЗ котлован який три місяці ніяк не засиплять.

  2. Та я вже неодноразово наголошував про вул.Шахтарську тій лялі але марно

  3. Ну так пусть ляля непосредственно к меру обратится. Он же недавно занимался самолично поисками пропавшего 19-ти летнего по всему городу. Нашли. Ну значит и дырки нам в асфальте заделать должны)))

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер