<

Яку зарплату отримує головний лікар? Іваничівські медики хочуть знати бюджетні розклади в лікарні

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:34 | 17.02.2016 / Іваничі / /
Перегляди
111
/ коментарів 14

Медпрацівники Іваничівської ЦРЛ пишуть запити нардепу Ігорю Гузю про використання бюджетних коштів у лікарні.

Головна медсестра установи Алла Козак планує звернутися із запитом не тому, що її цікавить зарплата керівництва лікарні, а через те, що давно слідкує за наказами міністерства, де суми на зарплатню медперсоналу достеменно відрізняються від тих, які вони отримують насправді. Працівник впевнена: хтось лукавить – або Київ, або Іваничі.

Медсестри Іваничівської ЦРЛ на останній зустрічі з народним депутатом Ігорем Гузем піднімали тему прозорості у роботі керівників закладу та персоналу. Тривалий час медики, на відміну від колег з інших районів, не отримували відрядних та їздили на курси за свій рахунок. Головний лікар Петро Ципа лише у присутності влади і преси повідомив працівників про те, що гроші на виплату відрядних вже закладені.

При “теплих” відносинах, які склалися між керівництвом лікарні та колективом, медики хочуть звертатися через запити, щоб отримати відповіді на питання, які їх турбують. А саме: яку заробітну плату отримують працівники лікарні відповідно до штатного розпису, які надбавки і премії додаються тощо.

Відмова оприлюднення та надання відповідної інформації за запитами вважається протиправною і карається Кодексом про адміністративні правопорушення.

Закон України “Про доступ до публічної інформації” визначає порядок здійснення та забезпечення права кожного на доступ до інформації, що знаходиться у володінні суб’єктів владних повноважень, інших розпорядників публічної інформації, визначених цим Законом, та інформації, що становить суспільний інтерес.

Однак, медики повинні врахувати, що існують ще Закони України “Про захист персональних даних” та “Про інформацію”, на які частіше всього спираються посадові особи при відмові в оприлюдненні аналогічних відомостей.




коментарів: 14
  1. Велика порада керівництву установи: шановні, займіть нарешті якоюсь роботою свою головну медсестру – таке враження, що баба повна сил і енергії ну просто пропадає без роботи… тому й займається всілякою дурнею. Тут є два варіанти: або дайте їй якесь посильне навантаження (хай квіточки садить, клумбочки поливає, перекладанці пече до дня медика), або, якщо нічого не поможе, знайдіть хоч би якогось коханця, чи що… Гляди – і всі щасливі, а особливо головна медсестра. В Іваничах такі гарні козаки – аж глянути любо!…

  2. Цікаво яка заробітна плата в А. Козак та її функціональні обвязки?
    Та взагалі чи портрібні такі спеціалістив бюджетній медецині, можливо при скороченні таких “професіоналів” зявляться необхідні кошти для медецини.

    • якщо скорочувати то і Ципу, який отримує і зарплатню і пенсію, і недбає зовсім про якісний підбір кадрів для медичного закладу (сидить дідочок на пеньочку і чекає наступного для бо знає що отримає пенсію і з/пл). В хірургічне відділення заходити страшно, мало того що ходить два шизофреніки Кузьмичі, то щей Яцик кричить як вирізаний триповерховими матами. В реаніамацію взяли алкоголіка, якого вигнали з Горохівської лікарні. Ходять Ципа з Кицею як два брата-акробта, і живуть за принципом “бог дав день той і їжу дасть”. Таке приміщення побудували, а працювати немає кому. Гінекологів, травматологів, педіатрів також немає. медсестри і санітарки така кількість хоч грублю гати, ходять як пави по коридорах. в нас одна біда, що до влади в районі прийшли “папугаї” які кричати багато вміють а робити зась. і лікарня не виняток.

  3. Пані Козак пенсіонерка.Отримує непогану пенсію та ще й зарплатню.Колиссь,ще за радянських часів,коли чоловій її був в райкомі партії головою контролю(не пам”ятаю народного чи партійного,не одному сала за шкіру залив), була коЗАК-наголос на другий склад,а зараз-КОзак.От і зараз пані КОзак-пенсіонерка займає халявне місце.Ні відповідальності ні віддачі.Таких,як вона,не тільки в в медичній сфері ,а і в освітній,культурі і т.д.В одному відділі освіти,їх (пенсіонерів) як в ЦК КПРС.Пора шановні ,пора.Дорогу здравомислящим,геть маразм.

  4. головний лікар отримує в межах 6000 тис. а він ще й і пенсійного віку, так само як Козак (з якої пісок сиплеться). Козак виганяти не будуть, а хто з Ципою і Кицьою пити буде??

  5. НЕВЖЕ ВАМ НЕМА ЧИМ ЗАНЯТИСЬ, ТІЛЬКИ ПЕРЕМИВАТИ КОСТІ СВОЇМ КОЛЕГАМ . АДЖЕ НА ДРУГИЙ ДЕНЬ КОЖНИЙ ДИВИТЬСЯ В ОЧІ КОЗАК ,КИЦІ , ЦИПІ ІЦ НЕВЖЕ ЮГО НАМУЧИТЬ СОВІСТЬ , ЩО ВІН ГОВОРИВ НА НИХ . КОЛИ ТИ ТАКИЙ СМІПИВИЙ ПІДИ В КАБІНЕТ І СКАЖИ ЩО ДУМАЄШ , А ТАК ВАМ ВСІМ ГАНЬБА – БАБИ БАЗАРНІ !

  6. ЦИПА ГОВОРИТЬ ЩО НЕМАЕ ВАКАНТНИХ МІСЦЬ НА ПОСАДУ МЕДИЧНОІ СЕСТРИ. АЛЕ ЦЕ НЕ ТАК. МІСЦЯ Е . КОЛИ ЙОГО ВІЗЬМУТЬ ЗА ЯЙЦЯ ВІН САМ БУДЕ ПРОСИТИСЯ. АЛКОГОЛІКИ КЕРУЮТЬ ЛІКАРНЕЮ. ПОНАПИВАЮТЬСЯ І ЛІЗУТЬ ЧЕРЕЗ ВІКНА ДО МЕДСЕСТЕР В ПРИЙМАЛЬНЕ ВІДДІЛЕННЯ. БУВ ВИПАДОК КОЛИ ОДНА МЕДСЕСТРА ПОБИЛА ЦИПІ ОКУЛЯРИ І РОЗДЕРЛА НОСА СВОІМИ ПЕРСТНЯМИ. ЦЯ МЕДСЕСТРА ВЖЕ В ЛІКАРНІ НЕ ПРАЦЮЕ ІЙ БОЯТИСЯ НІЧОГО. АЛЕ ЩО САМЕ ГОЛОВНЕ – ВОНА ЙОМУ ЩЕ ПОКАЖЕ І ПОСТАВИТЬ ЙОГО НА СВОЕ МІСЦЕ. ТОДІ ЦИПІ БУЛО 62 РОКИ КОЛИ ВІН ДО НЕІ ЧІПЛЯВСЯ. ВСТИДУСНИК. НА ЩО СКАЖЕ ЙОГО ДРУЖИНА І ЙОГО ДОНЬКИ- ІХНІЙ БАТЬКО СЕКСУАЛЬНИЙ МАНЬЯК ЯКИЙ НІЧОГО НЕ МОЖЕ ВЖЕ ЗРОБИТИ. ВСІ ЛИЖУТЬ ЙОМУ ОДНЕ МІСЦЕ – БО ВІН ГЛАВРАЧ. А КОЛИ ЙОГО МІСЦЕ ЗАЙМЕ ТОМАШЕВСЬКА ЛІДІЯ МИХАЙЛІВНА – ТОДІ БУДЕ ДРУГА МУЗИКА ГРАТИ. ГЕТЬ ЦИПУ І КИЦЮ- ДОРОГУ ТОМАШЕВСЬКІЙ.

  7. НАША ЛІКАРНЯ ФУНКЦІОНУЕ – ДЯКУВАТИ ПОТРІБНО ТОМАШЕВСЬКІЙ Л. М. КОЛИ ВІДКРИВАЛИ ЛІКАРНЮ СКІЛЬКИ ВОНА СИЛ І ЕНЕРГІІ ВИТРАТИЛА ДЛЯ ТОГО ЩОБИ ЗАРАЗ ЦИПА І КИЦЯ І МЕДИЧНИЙ ПЕРСОНАЛ ПРАЦЮВАЛИ В НІЙ. ГОСПОДАРІ ПОЯВИЛИСЯ – ТОМАШЕВСЬКІЙ НЕМАЕ МІСЦЯ В ЛІКАРНІ. ЦИПА СКАЗАВ ЩО ВОНА БАНДИТКА. А КИЦЯ – ТЕЖ НЕ ВЗЯВ НА РОБОТУ. ТАКИХ ЗАЖЕРЛИВИХ ЛЮДЕЙ ПОТРІБНО ГНАТИ В ШИЮ З ЛІКАРНІ. ПОЗОР ГОЛ. ЛІКАРЯМ. Я ДУМАЮ ЛЮДИ І ДАЖЕ МЕД. ПРАЦІВНИКИ ЗНАЮТЬ З КИМ ВОНИ МАЮТЬ ДІЛО. ТІЛЬКИ ТЕЖ НЕ МАЮТЬ ПРАВО ГОЛОСУ. БО КОЖЕН БОІТЬСЯ ЗА СЕБЕ І СВОЕ МІСЦЕ РОБОТИ. ЛЮДИ ПОКАЖІТЬ ХТО ВИ Е.

  8. Побудована прекрасна лікарня, а спеціалістів в ній немає. Можна почати з обличчя лікарні – приймального відділення, було 2 кімнати, одну забрали бо бачиш у нашій лікарні востребувані кабінети массажу. От і туляться дівчата в одній кімнаті де приймають планових хворих, екстренних та самозвернення. Прийняли прекрасного спеціаліста хірурга, але бач він забрав роботу у нашого воїна світла Кузьмича, була сутичка, реакція головного лікаря 0, людина розрахувалась. Прекрасних лікар пологового відділення, яку давно треба було поставити завідуючим відділенням і дати по-праву очолювати цю службу, ні це не в інтересах головного лікаря. І так можна говорити про кожне віділення. Висновок: в лікарні де працює головний лікар, який не є господар з великої букви, а просто тінь, немає майбутнього. Просрали стару лікарню, за що ніхто досі не відповів, така доля чекає і новобудову.

  9. Порада керівництву- не іздити по світязях з медсестрами\ а дивитися за порядком в црл. Це ідеться мова про того ж самого головного Ціпу і заступника Шевчука Р.С. Перший і другий поверх новоі лікарні не буде функціонувати. Поки не буде достойного хазяіна

  10. Дуже прикро, що в нас в Іваничах робиться такій бардак. Особливо багато бруду вилилось в цьому пості і скорше всього самими працівниками лікарні. Після перечитаного зрозуміла що лікарні як такої вже немає, а є купка непотрібу. Соромно за Вас медики. Краще їхати в Нововолинськ або в Луцьк.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер