<

«Я нічого не брав, це провокація», – голова Литовезької ОТГ про ситуацію з хабарем

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:50 | 31.08.2019 / Іваничі / /
Перегляди
19
/ коментарі 4

Голова Литовезької громади Іван Іванчук прокоментував ситуацію із отриманням хабаря 29 серпня та запевнив, що ніяких грошей він не вимагав та не брав.

Коментар оприлюднили на сторінці Литовезької ОТГ у фейсбук.

“29.08.2019 р., в інформаційних мережах області відносно мене була розповсюджена неправдива інформація, нібито мене затримали на хабарі. З цього приводу заявляю, що ніякого хабаря я не вимагав і не брав, а проти мене було вчинена провокація.

Фігурантом цієї провокації виявився житель Луцька гр. Огарі Андрій Золтанович, який, на мою думку, діяв у змові з деякими іншими фігурантами цієї провокації та виконував чиєсь замовлення. Свого часу цей громадянин звертався до сільської ради з прохання виділити йому в оренду земельну ділянку для вирощування лохини, саджанці якої він має отримати від сусідів-поляків. Це питання вивчалося земельним відділом сільради, потім розглядалось на земельній комісії і остаточно було винесене на пленарне засідання сесії. Ми підтримали цей проект рішення, керуючись виключно інтересами створення нових робочих місць та надходження коштів до бюджету від орендної плати за землю.

Тим не менше, гр. Огарі А.З. наполягав на зустрічі, а коли я відмовився, то 29.08.2019 р. приїхав до мене в сільраду і попросив спуститись у фоє. З фоє ми зайшли актової зали, де після короткої розмови він щось всунув мені в газети, які я тримав під рукою, і став спішно покидати приміщення.

Мене збентежила така його поведінка, тож я пішов за ним слідом. Однак у фоє мене вже чекав чоловік зі зброєю, який наказав підійняти руки догори. З-під руки випали газети, у яких виявився пакуночок з грішми. Тримаючи мене під дулом пістолета приблизно хвилин 20, чоловік кудись дзвонив і, як виявилось пізніше, викликав працівників правоохоронних органів.

Вважаю, що громадянин Огарі шляхом обману та наклепу на мене спровокував працівників правоохоронних органів до імітації затримання мене як нібито «правопорушника» чи «корупціонера». Хоча прес-служби деяких відомств поспішили потрактувати цей інцидент як чийсь черговий успіх у боротьби з корупцією.

У зв’язку з викладеним, прошу вважати все вище зазначене заявою про провокацію гр. Огарі А.З. щодо вчинення мною корупційного злочину”, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 29 серпня пресслужба поліції та прокуратури Волині повідомили про викриття голови одного із органів місцевого самоврядування Іваничівського району в одержанні хабаря у розмірі 1 тис. 500 доларів США за сприяння у виділенні 10 Га земельної ділянки. Згодом, інтернет-виданню «БУГ» повідомили, що затриманий – голова Литовезької ОТГ Іван Іванчук.




коментарів: 4
  1. Івана знаю дуже давно чесна людина недоумок типу що писали дзвоніть 0673406863 якщо маєте здоров’я після заказної п’янки Лисак олег

  2. Де ті прислужники регіоналів вирішили турнути іванчука щоб землю з зеленим ділити Олег Лисак 0673406863

  3. А якби там взрив-пакет був, то так само йшли б з “ним” (не глянувши, що це) за людиною, чи чинили опір при змозі вам щось невідоме підсунути? Коли людині щось дають невідоме, інстинкт підказує глянути, що це, а не просто байдуже віднестись до того, що вам дали-психологія людини і мотиви її вчинків вже добре вивчені

    • Щось мало ти знаєш або сам вчився в школі міліції на двійки є людина яка заважає майбутньому деребану землі як його усунути ти тоже на ту пару неприйшов книжки треба читати не Маркса а Франка Олег Лисак 0673406863

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок