<

Визначили підприємство, яке продовжить ремонт дороги Нововолинськ-Іваничі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:12 | 4.08.2021 / Іваничі, Нововолинськ / , /
Перегляди
4047
/ Коментарі відсутні

Вже незабаром планують розпочати ремонт дороги від Благодатного до Іванич. Днями відбувся тендер, який визначив підрядну організацію, яка й ремонтуватиме цю трасу. Торги на «Prozorro» виграла ТзОВ «Автомагістраль-Південь».

За результатами торгів у системі Prozorro визначився переможець, який здійснюватиме поточний середній ремонт автомобільної дороги державного значення Т-03-05 Нововолинськ – Іваничі – Павлівка – Локачі (окремими ділянками), на ділянці км 7+300 – км 14+900. Йдеться про відрізок автотраси від Благодатного до Іванич. Ремонтні роботи здійснюватиме одеське підприємство – ТзОВ “Автомагістраль-Південь”.

Нагадаємо, саме ця підрядна організація минулого року відремонтувала дорогу Нововолинськ – Благодатне. І зараз продовжить ремонтні роботи на цій трасі. На автошляху Т-03-05 Нововолинськ – Іваничі – Павлівка – Локачі довгоочікуваний ремонт розпочали 25-го вересня в рамках національної програми «Велике будівництво».

Ремонтні роботи вартуватимуть 93 мільйони 143 тисячі 655 гривень. Хоча очікувана вартість запланованого ремонту була 95 мільйонів 610 тисяч 404 гривні.

Взяли участь у тендері три підприємства: окрім ТОВ “Автомагістраль-Південь”, ТОВ ПБС та «Всеукраїнський дорожній консорціум». Пропозицію консорціуму відхилили, а двох інших претендентів допустили до аукціону, під час якого ТОВ ПБС оцінило свої послуги у 93 мільйони 737 тисяч 569 гривень, в той час як Автомагістраль-Південь знизило ціну більше і готове було працювати за 93 мільйони 143 тисячі 655 гривень. Тож саме воно й перемогло в торгах.

Відповідно до умов договору, який планують підписати з переможцем аукціону, роботи включатимуть: видалення порослі кущів, звалювання підліску, планування узбіч, укосів, їх укріплення, розробку ґрунту, очищення отворів водопропускних труб та підмостового русла, холодне фрезерування асфальтобетонного покриття, розлив бітумної емульсії, ущільнення асфальтобетонного шару, облаштування заїзних кишень і посадкових майданчиків, з’їздів, встановлення бар’єрного огородження, нанесення розмітки, улаштування тротуарів тощо.

Ремонт планують завершити до 31-го грудня 2021 року.

Як стало відомо БУГу із власних джерел, ремонтні роботи планують розпочати відразу після того, як на рахунки підрядного підприємства надійдуть кошти.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота
19 Квітня, П’ятниця