<

Вирила ставок на земельній ділянці чоловіка: мешканку Іваничівської громади оштрафували на 17 тисяч гривень

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:10 | 18.09.2022 / Іваничі / , /
Перегляди
14651
/ Коментарі відсутні

Жительку села Соснина Іваничівської ТГ оштрафували на 17 тисяч гривень за те, що вона вирила штучну водойму на земельній ділянці свого чоловіка.

Про це йдеться у вироку Нововолинського міського суду, повідомляють Волинські Новини.

З матеріалів справи стало відомо, що в лютому 2021 року в селі Соснина колишнього Іваничівського району волинянка незаконно вирила штучну водойму (12 соток) на земельний ділянці свого чоловіка, площа якої один гектар. Цільовим призначенням земельної ділянки є ведення особистого селянського господарства.

Однак внаслідок самовільного будівництва ставка було знято родючий шар ґрунту (гумусу) на частині вищевказаної земельної ділянки площею 0,12 гектара, тож частина землі була виведена із сільськогосподарського обороту.

В судовому засіданні волинянка визнала свою вину. Вона пригадала, що отримавши у власність один гектар землі для ведення особистого селянського господарства, вирішила викопати на площі приблизно 12 сотих невеличку водойму, оскільки там була болотиста місцевість.

Скориставшись послугами екскаватора, який працював неподалік, на початку лютого 2021 року вона побудувала штучну водойму без зміни цільового призначення земельної ділянки. Волинянка визнала, що вчинила неправомірно.

Суд оштрафував жінку на 17 тисяч гривень.

Фото ілюстративне




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер