<

Винуватець ДТП на Іваничівщині отримав своє покарання

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:53 | 27.06.2015 / Іваничі / /
Перегляди
9
/ Коментарі відсутні

Подія трапилася в селищі Іваничі: п’яний чоловік хотів влаштувати «розбірки», однак, натиснувши педаль авто, мало не вбив хлопчину.

Про це йдеться на офіційному веб-сайті УМВС України у Волинській області.

У ході досудового слідства правоохоронці з’ясували: того вечора винуватець трагедії сів за кермо напідпитку. Тож машина на великій швидкості пролетіла повз компанію молодиків, які тротуаром йшли до розважального центру. Хлопці адресували водієві непристойний жест, таким чином зауваживши, що він перевищив швидкість. Водій, щоби з’ясувати з хлопцями стосунки, натиснув на гальма, а потім автомобіль, рухаючись заднім ходом, наїхав на одного з юнаків. Винуватець трагедії з місця пригоди втік.

Товариші потерпілого викликали лікарів та міліцію. З тяжкими травмами молодика доправили в лікарню, а винуватця ДТП міліціонери одразу затримали.

За порушення правил безпеки дорожнього руху, що передбачене частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України, Іваничівський районний суд призначив підсудному покарання – три з половиною роки позбавлення волі з позбавленням права керування транспортними засобами строком на два роки. Крім того, присудив стягнути з винуватця ДТП на лікування потерпілого 4,600 тисячі гривень і сплатити йому 20,415 тисячі гривень матеріальної та 70 тисяч гривень моральної шкоди.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер