<

Викладачі та учні Іваничівської музичної школи звітували на сцені Дому “Просвіта”

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:33 | 1.05.2017 / Іваничі /
Перегляди
24
/ Коментарі відсутні

28-го квітня відбувся творчий звіт викладачів та учнів  Комунального закладу “Іваничівська дитяча музична школа”.

Відкрив звітний концерт ансамбль бандуристів. Уже з перших акордів захопила музика і тримала до останньої останнього виступу. Змінювалися на сцені виконавці: ансамбль скрипалів, ансамбль гітаристів, ансамбль баяністів, духовий оркестр, хори молодших і старших класів, вокальні групи, окремі виконавці усі разом і кожен по-своєму створили атмосферу свята, додали позитивних емоцій і відчуття гордості за них, вдячності за їх труд. Зал був повний глядачів. Теплі оплески і вигуки”браво” свідчили про оцінку виступів.

— Усі 130 учнів школи і 14 викладачів сьогодні були на сцені. 35 номерів. Усі готувались, усі хотіли виступити, показати свою гру. І ми всім дали таку можливість. Самим маленьким- теж. Привчаємо їх до сцени. З кожним роком набуваємо більшої майстерності, з’являються нові колективи. Одним із них- ансамбль бандуристів “Калинонька” в обновленому складі, народної музики ансамбль. А як сьогодні звучала скрипка! Прекрасно звучала! Приємно слухати. У нас новий керівник скрипки- Романчук Микола Васильович, з Нововолинська. У нас працює за сумісництвом. Стараються всі: і вчителі, і діти. Ми без них нічого не варті. І велика вдячність батькам за їх підтримку. Приємно, коли ось так щиро глядачі оцінюють нашу працю, це додає сил, натхнення, – сказала директор школи Марія Лишневська.

Високо оцінили роботу керівника закладу і усього педагогічного колективу і присутні, і гості.

Заступник голови Іваничівської районної державної адміністрації Людмила Войтович відзначила високу майстерність виступів, гарно підібраний репертуар, який поєднав сучасну і класичну музику. українську і зарубіжну пісню, а також показав, що у нас є таланти і є майстри своєї справи, які розвивають ці таланти. А також багато теплих слів сказала про директора Марію Лишневську і вручила Почесну грамоту.

Теплі слова вдячності були на адресу директора і колективу помічника народного депутата України Ігоря Гузя Андрія Бокоча передані від народного депутата, а також подяка. Подяку голови районної ради вручив Марії Лишневській заступник голови  Юрій Мазурок.

— Музична школа – це непростий заклад, це творчий заклад, у якому виявляються і розвиваються таланти, прививається естетичний смак, любов до пісні. У час всепоглинаючого Інтернету, завдання такого творчого закладу, не дати зачерствіти маленьким дитячим серцям, – зазначила у своєму виступі начальник відділу культури Олена Шумик, висловила вдячність директору школи та нагородила подяками викладачів Віталія Нечая, Інну Москаленко та Ганну Дрозд.

Директор Марія Лишневська вручила нагороди учням школи, які брали участь в обласних конкурсах.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер