<

Вибори на селищного голову Іваничівської ОТГ: хто скільки витратив грошей?

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:02 | 9.11.2017 / Іваничі / /
Перегляди
8
/ Коментарі відсутні

Із п’яти кандидатів на голову Іваничівської селищної ОТГ тільки троє використовували кошти виборчого фонду: Андрій Бадзюнь, Федір Войтюк та Юрій Лазаренко.

Нагадаємо, що 29-го жовтня відбулися вибори до Іваничівської селищної об’єднаної територіальної громади на голову і депутатів.

З п’яти кандидатів на голову ОТГ Андрій Бадзюнь, Федір Войтюк та Юрій Лазаренко скористалися коштами, які надійшли на поточний рахунок виборчого фонду партій.

Відповідно до звітів учасників передвиборчих перегонів:

Виборчий процес Андрія Бадзюня профінансували громадяни, які надали йому добровільну грошову підтримку на суму майже 25 тисяч гривень, з яких 10,9 тисячі гривень були витрачені  на публікацію агітаційних матеріалів в друкованих засобах масової інформації, ще 9,7 тисячі гривень було витрачено на телебачення, 3,9 тисячі гривень обійшлося кандидату на виготовлення друкованих агітаційних матеріалів.

Федір Войтюк, який виграв вибори і став головою громади, отримав добровільну фінансову підтримку від громадян – фізичних осіб у сумі майже 30,6 тисячі гривень. З них 15,3 тисячі гривень було використано на виготовлення матеріалів передвиборчої агітації та 12,6 тисячі гривень були витрачені на публікацію матеріалів в друкованих засобах масової інформації.

Юрій Лазаренко виборчу агітацію провів за власні кошти, на неї він витратив 19,9 тисячі гривень. На засоби масової інформації Лазаренко виділив більше від своїх опонентів – 17, 3 тисячі гривень. І лише 2,6 тисячі гривень були витрачені на виготовлення друкованих агітаційних матеріалів.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер