<

Волинянка, яка вчинила смертельну ДТП в Іваничах, і далі керуватиме авто

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:22 | 16.03.2017 / Іваничі / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Жінку, яка на смерть збила пенсіонерку, районний суд Волинської області дав 2 роки умовного покарання з правом далі керувати транспортними засобами.

29 червня минулого року в смт Іваничі на Волині трапилася ДТП, внаслідок якої постраждала місцева мешканка. Як ми уже повідомляли, за кермом автомобіля «Mercedes-Benz Vito» перебувала 34-річна місцева мешканка, яка виїжджала з території власного господарства. Рухаючись заднім ходом, вона скоїла наїзд на 94-річну місцеву мешканку. Пенсіонерка померла в реанімаційному відділенні центральної районної лікарні, – інформує «Волинська правда».

Враховуючи щире розкаяння у вчиненні злочину і те, що у підсудної є двоє малолітніх дітей, а також позитивні рекомендації про неї громади Іванич, місцевий районний суд визнав жінку винуватою у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 286 КК України і призначив їй покарання у виді 4-х років позбавлення волі.

А враховуючи те, що обвинувачена має власний бізнес і їй, мовляв, потрібно доставляти товар, то суд дозволив їй і далі керувати транспортними засобами.

На підставі ст. 75 КК України звільнити обвинувачену від відбування призначеного покарання, якщо вона протягом двохрічного іспитового строку не вчинить нового злочину.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота
19 Квітня, П’ятниця