<

Волонтери з Іванич придбали для військових 14 ОМБр автомобіль і збирають кошти на дощовики

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:53 | 15.08.2022 / Іваничі / , , , /
Перегляди
739
/ 1 коментар

Іваничівські волонтери придбали для бійців на передову автівку, кошти на яку назбирали завдяки небайдужим людям не лише з України, а й з-за кордону.

Автомобіль, який дуже просили військові з 14 бригади, вартує 97 тисяч гривень. З них 63 тисячі вдалося зібрати волонтерам Олександрі Шептор та Ігорю Маковському завдяки небайдужим українцям. Ще 34 тисячі доклала команда іваничівця Сергія Дзеньківа, який наразі проживає в Чехії. Саме там цю автівку і придбали. А днями доставили в Іваничі. Про це БУГу повідомила Олександра Шептор.

За її словами, покраску і технічну діагностику автомобіля взяв на себе Ігор Маковський. Після цього він доставить його бійцям на передову.

Волонтерка зазначила, що вона зі своєю командою дівчат, з якою разом виготовляє для бійців сухі борщі та супи, оголосила збір коштів на автомобіль. І люди відгукнулися. Так, Саші вдалося зібрати 43 тисячі 800 гривень. Такий же збір провів і волонтер Ігор Маковський. Йому здонатили 36 тисяч гривень.

До цієї ж суми додали ще 57 тисяч 200 гривень, які, нагадаємо, вдалося зібрати на першому благодійному ярмарку в Іваничах. За ці кошти придбали військовим дрон, яким вони вже користуються і виявляють ворогів. А решту суми вирішили спрямувати на покупку автомобіля, якого дуже потребували бійці 14 ОМБР.

“Нарешті ми дочекалися на машинку для наших бійців, тепер можна підвести підсумок!!! Я зі своїми дівчатками та Ігорем Маковським оголосили збір коштів, щоб придбати дрон і машину для наших захисників. Разом, завдяки не байдужим людям, нам вдалося зібрати такі кошти: 57200 – збір з ярмарки, 11200 – мені передали готівкою, 32600 – донат на мою карту, ще 36000 – донат Ігорю Маковському. Таким чином загальний збір – 137000. Дрон коштував 74000. Після його придбання на карті залишилось 63 тисячі гривень.

До покупки машини нам не вистачало 34000. Ці кошти доклали наші друзі з Чехії. Дякую величезне усім, хто долучився фінансово, також величезний респект від нас усіх Сергій Дзеньків та його команді з Чехії. Також дякуємо Ігорю Маковському за те, що взявся за покраску і технічну діагностику автомобіля, а також за те, що доставив дрон та невдовзі і авто на передову бійцям 14 ОМБР. Дякую усім, хто долучається і надалі до фінансової допомоги. Без Вас у нас нічого не вийде”, – прозвітувала Саша і подякувала усім за підтримку.

Наразі Саша оголосила новий збір коштів. Цього разу на термобілизну та дощовики. Адже наближаються холодні пори роки й вони військовим просто необхідні. Один дощовик-пончо вартує 1225 гривень. А їх потрібно чимало. Тож волонтерка вкотре просить усіх не байдужих долучатися і допомагати.

“10-20 гривень – не дуже б’ють по сімейному бюджету, але коли нас багато, то сума назбирується значна. Тому не проходьте повз, давайте допоможемо нашим бійцям. Адже саме завдяки їм ми вистоїмо і переможемо”, – наголосила Саша.

Кошти можна перерахувати за реквізитами: 

Картка: 4149 4999 9070 5111 – Олександра Шептор

Нагадаємо, активістка та багатодітна мама Олександра Шептор після 24-го лютого поставила на паузу свій бізнес, закинула майже всі домашні справи і з головою поринула у волонтерство. Тож беріть з неї приклад і допомагайте нашим військовим.




один коментар
  1. Молодці, пацики і дівчуля!
    Приємно і неочікувано бачити Іваничі такими активними

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер