<

Волонтерки з Іваничівської та Павлівської громад об’єдналися і разом зібрали допомогу жителям міста Ізюм на Харківщині

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:38 | 4.10.2022 / Іваничі / , /
Перегляди
1214
/ коментарі 3

Волонтерки з Іваничівської та Павлівської громад Тетяна Грицюк та Олександра Шептор об’єдналися і разом зібрали й передали допомогу постраждалим жителям міста Ізюм Харківської області, яке нещодавно визволили з-під окупації рашистів, та військовим, які там знаходяться.

Збір благодійної допомоги організувала волонтерка з Павлівської громади Тетяна Грицюк, яка, нагадаємо, з перших днів повномасштабної війни збирає кошти бійцям, зокрема організовує благодійні ярмарки та онлайн-марафони. До хорошої справи долучилися жителі усіх сіл Самоволя, Колона, Волиця, Жашковичі, Павлівка, Старий Порицьк, Орищі, Риковичі та Переславичі Павлівської громади.

Також до допомоги жителям Ізюма та бійцям, які наразі там перебувають, приєдналися мешканці Іваничівської громади. Тут збір організувала місцева волонтерка Олександра Шептор зі своєю командою однодумців, з якими разом виготовляє для бійців сухі борщі та супи.

Люди з обох громад залюбки принесли консервацію, тушонки, сільськогосподарську продукцію: картоплю, моркву, капусту та інше, солодощі й випічку власного приготування, олію, крупи тощо.

“Щиро дякую усім людям, які долучилися до збору продуктів. Ви робите велику добру справу. Ми всі хочемо миру і Перемоги. Робіть це і надалі. Підтримуйте наші ЗСУ. Підтримуйте людей, які так невинно постраждали від рук орків. Вони всі, як і ми, хотіли жити.

Давайте разом робити добрі справи задля перемоги і миру! Давайте разом станем надійним тилом для наших захисників! Нехай Бог кожному з Вас поверне сторицею за ваше милосердя”, – зазначила Тетяна Грицюк.

За її словами, збір допомоги продовжується. Але цього разу для військових і жителів Лиману Донецької області, яке буквально цими днями звільнили з російської окупації.

Тетяна зауважила, що саме місто Лиман і населені пункти, що знаходяться поруч, були частково зруйновані, а з продуктами там взагалі катастрофа. Тому волонтерка знову звертається до усіх не байдужих з проханням продовжувати допомагати. Потрібна будь-яка консервація, тушонки, крупи, чай, кава, олія, макарони, овочі та фрукти, солодощі та домашня випічка.

“Спільними зусиллями нам потрібно зібрати продукти харчування жителям постраждалих міст і сіл, разом здобути Перемогу і відбудувати нашу країну. Наша сила у єдності. Тож будьмо добрими і милосердними”, – наголосила Таня.

Жителі Іваничівської громади можуть приносити продукти харчування в цех виробництва сухих супів і борщів, там де раніше була контора “Заготзерна”, неподалік залізничного вокзалу.




коментарів: 3
  1. Молодці, дівчулі!
    А томашевська шо там, зробила якийсь внесок у цю добру справу? Чи вона з тих “фруктів”, долоню яких не розіжмеш, навіть якшо зажмуряться? :)

  2. це люди молодці що зносять продукти….Томашевська в цю добру справу внеску не зробила, але своїми добрими справами прославляє Іваничі далі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця