<

Волонтерка з села Заболотці Литовезької громади своєю творчістю зібрала на потреби ЗСУ 22 тисячі гривень

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:37 | 3.03.2022 / Іваничі / , /
Перегляди
6766
/ Коментарі відсутні

18-річна волонтерка Юлія Кукоба з села Заболотці Литовезької ТГ створювала патріотичні аватарки в соцмережі, а всі виручені кошти відправила на допомогу ЗСУ.

За три дні дівчині вдалось створити 302 жовто-блакитні аватарки, за які отримала 22 тисячі гривень, пише Юлія у своєму інстаграмі.

За словами волонтерки, ціна за роботу була символічна, кожен кидав, скільки міг: 100, 200, 500 гривень. Навіть із-за кордону були охочі отримати аватарки.

“Я купила платний фільтр в програмі Prequel за 5 доларів + фотошоп. Вклала 5 доларів, а отримала 22 тисячі”, – сказала дівчина.

У коментарі БУГу Юлія розповіла, що спочатку з’явилася ідея запустити флешмоб жовто-блакитних аватарок, а згодом за них почали пропонувати гроші.

“Я вирішила, що було б круто перерахувати ці кошти на підтримку Збройних Сил України. І так за 3 дні ми зібрали 22 044 тисячі гривень”, – розповіла волонтерка.

Дівчина закликає усіх бути ініціативними та допомагати нашій армії.

“Зараз, як ніколи, нам потрібно генерувати ідеї та бути ініціативними. Якщо ти не можеш взяти в руки зброю і піти захищати нашу країну, то ти можеш взяти в руки телефон і зробити те, що буде створювати ресурси для нашої армії!

Я закликаю всіх не сидіти на місці, а якщо ви це робите, то робіть з користю! Від кожного з нас зараз залежить майбутня історія України”, – наголосила Юлія.

Читайте також: Волонтерка Юлія Кукоба із Заболотців розповіла про зустріч з Зеленським та навчання в Українській академії лідерства.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер