<

Вогонь знищив будинок і все майно: сім’ї з Павлівської громади, постраждалій від пожежі, необхідна допомога

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:34 | 16.07.2021 / Іваничі / , , /
Перегляди
780
/ Коментарі відсутні

У селі Грушів Павлівської громади пожежа повністю знищила будинок і все майно, яке в ньому було. Родині необхідна допомога, адже вона залишилася без даху над головою.

Інцидент трапився біля 5 ранку 23-го червня в селі Грушів Павлівської громади. Попередня причина пожежі – замикання електромережі. Вогонь знищив перекриття та покрівлю будинку, встиг серйозно пошкодити стіни та речі домашнього вжитку.

Власниця будинку Наталія Носач у коментарі БУГу зазначила, що будинок не придатний для проживання, адже стіни дали чималі тріщини. Тому дім потрібно будувати з нуля.

«Зараз ми проживаємо у сусідів. А з хати все зняли, лишився один фундамент. Але й він не надійний і неможливо ставити стіни будинку. Бо потім може якась з них осісти. Тому фундамент треба заливати з нуля», – розповіла Наталя.

Від вогню не вдалося врятувати нічого: ні грошей, ні документів, ні одягу, ні інших побутових речей. Та й на відновлення будинку потрібні величезні гроші, яких у постраждалих немає. Тому родина змушена звертатися за допомогою до небайдужих.

Реквізити для допомоги постраждалій родині:

Картка ПриватБанку5168 7554 6656 8777 – Носач Наталія Степанівна

Також сім’я буде вдячна за допомогу у вигляді будматеріалів на відновлення будинку.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер