<

В Іваничах працівники установ та організацій приймали вітання з Новим роком та Різдвом Христовим

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:11 | 10.01.2017 / Іваничі /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

10-го січня на початку робочого дня працівники районних установ та організацій Іванич приймали вітання з Новим роком, Різдвом Христовим і побажання миру, доброго здоров’я, усіх гараздів на цілий рік від колективу Іваничівського районного Дому “Просвіта”.

Першими, куди завітали з вітаннями, були працівники районної та селищної рад та районної державної адміністрації.

Звучали різдвяні колядки, полонили милозвучністю виконання і глибоким змістом любові.

А ще вітання і побажання: “Сійся, родися серед народу Віра, Надія, Любов і Згода. Дай, Боже, любові і щастя віднині усій нашій славній Україні!” А кожному були побажання бути міцним і здоровим, як бук у Карпатах, по вінця багатою щоб була хата, комора щоб повнилась ковбасами та калачами, а дружба завжди процвітала між нами.

– Така у нас є приємна традиція: ми з року в рік вітаємо працівників установ і організацій, всіх жителів району з новорічно- різдвяними святами з побажаннями міцної сильної держави, миру в нашій Україні. А кожному бажаємо: “Дай,  Боже, миру, здоров’я, добра та через рік знову зустрітися з приємними щедрими вітаннями та побажаннями усього найкращого кожній сім’ї, родині і процвітання нашій Україні, – каже директор РД “Просвіта” Світлана  Тарасюк.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа