<

Вирішити питання з директором Іваничівської школи-інтернату закликали районну владу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:27 | 18.11.2014 / Іваничі / /
Перегляди
7
/ Коментарі відсутні

Проконтролювати вирішення питання з директором Іваничівської школи-інтернату Людмили Лазаренко, яка відмовляється ставити у своєму закладі котел на альтернативному паливі, в облдержадміністрації закликали районну владу та першого заступника голови ОДА.

Про це йшлося під час оперативної наради в голови облдержадміністрації 17 листопада – повідомляють Волинські Новини

Про стан реалізації проектів заміщення споживання природного газу шляхом переобладнання газових котелень на твердому паливі доповідав директор департаменту ЖКГ та будівництва облдержадміністрації Володимир Банада.

З його слів, в області реалізується напрямок соціально-економічного розвитку окремих територій в частині виділення коштів у розмірі 12,1 мільйона гривень. За станом на 14 листопада з асигнувань у розмірі 6 мільйонів гривень оплатили 3,979 мільйона за виконані роботи. Проекти реалізовуються і загроз, мовляв, наразі немає. Після розмов з головами Турійської та Любешівської РДА, є привід говорити про позитивне завершення проектів у районах. Зокрема, це стосується села Велика Глуша Любешівського району (капітальний ремонт котельні), де усі роботи виконані і очікується пуск котельні. На двох об’єктах у Турійському районі здійснили заміну котлів (у селах Ружин та Селець).

Говорячи про діяльність приватних інвесторів у галузі незалежного постачання теплової енергії закладам бюджетної сфери, він зазначив що у роботі перебуває 26 об’єктів. За станом на 14 листопада на 12 з них завершено монтаж і здійснено пуск тепла. На одному об’єкті тривають монтажні роботи, на восьми – стадія проведення конкурсу оренди котелень, на двох укладено договір на замовлення обладнання, на два об’єкти замовили експертну оцінку майна котельні, на одному – укладається договір, а роботи вже завершені.

Голова облдержадміністрації Володимир Гунчик наголосив, що вартість гігакалорії тепла не повинна перевищувати 932 гривень. Володимира Банаду та свого першого заступника Сергія Кудрявцева він попросив підготувати аналіз надання послуг на котельнях, що переведені на тверде паливо, та дати інформацію щодо того, як виконується доручення голови ОДА про вартість гігакалорії тепла.

Єдиним невирішеним питанням директор департаменту назвав школу-інтернат у селищі Іваничі, де досі працює газова котельня.

На це Володимир Гунчик згадав рішення РНБО про енергетичну безпеку, яке запустив в дію Президент. У рішенні прописані заходи, які повинні забезпечити структури усіх форм власності, а Уряд дав доручення органам прокуратури, МВС та СБУ.

«Я звертаюся до Іваничівської райдержадміністрації, передайте привіт директору школи-інтернату від голови облдержадміністрації щоб це рішення РНБО в нашій області не мало цільовий вихід на великого директора школи-інтернату. Прошу Вас це проконтролювати, Сергій Альбертович, а то в нас вже дехто загрався посадами та перепризначеннями», – зауважив Володимир Гунчик, звертаючись до очільника Іваничівської РДА та свого першого заступника.

З його слів, директор школи «заховалася між небом та землею», стверджуючи, що підпорядковується не місцевій владі, а голові облдержадміністрації. Перевірити «що робиться ц тій школі-інтернаті» він попросив свого заступника Світлану Мишковець




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця