<

Віктор Вілентко завітав із солодкими презентами у недільну школу при Низькиницькому Успенському монастирі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:56 | 12.01.2015 / Іваничі /
Перегляди
4
/ Коментарі відсутні

Минають зимові свята, але зберегти урочистий, піднесений настрій хочеться якнайдовше. Щоб відчути атмосферу Різдвяного дійства, у недільній школі при Низькиницькому Успенському монастирі пройшов захід, присвячений одній з найважливіших подій в історії християнства.

На святковий концерт організатори запросили і голову Іваничівської районної ради, який нещодавно повернувся зі Сходу. А гостям, звісно ж, не годиться приходити з порожніми руками. Отож  до вихованців православної спеціалізованої недільної  школи ім. Преподобного Сергія Радонезького Віктор Вілентко завітав із солодкими презентами. Виступаючи, він виразив вдячність діткам за те, що колядками та віншуваннями зуміли доторкнутися до найтонших струн душі, батькам, що виховують доброту й любов у молодого покоління, а також педагогічному колективу, з яким, як зізнався, у нього склалися тісні дружні відносини. «Дружба не має політичної окраси, вона є така як є» -зауважив Віктор Анатолійович, додавши, що якою не була б влада, та повинна завше підтримувати такі благі починання.

Немає нічого вічного, лиш віра, надія і любов, які сьогодні дарували нам дітки, й неоціненна можливість спілкування з Богом. Нині ми не можемо навіть уявити, що десь за сотні кілометрів проливається кров не лише дорослих, але й, що найстрашніше, дітей. І це надзвичайне щастя, що живемо під мирним голубим небом України, – звернувся до присутніх голова районної ради й побажав усім миру, духовної благодаті, щоб дітлахи дочекалися татусів з передової, а батьки завжди бачили своїх дітей щасливими.

IMG_7354

Дружна сім’я вихованців недільної школи розпочала святкову зустріч теплими словами й колядками, а ще учні підготували чудову виставу, сюжет якої  допоміг повернутися в часи, коли народився Христос. Цього дня колядок не можливо було злічити й, без сумніву, діткам таки вдалося поділитися з гостями своєю радістю від Різдвяних свят і повірити у перемогу добра над злом.

IMG_7369




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер