<

Віктор Дорошук прозвітував про роботу депутата Іваничівської районної ради

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:10 | 27.03.2017 / Іваничі / /
Перегляди
4
/ Коментарі відсутні

Депутат Іваничівської районної ради по виборчому округу № 26 села Переславичі Іваничівського району від політичної партії «УКРАЇНСЬКЕ  ОБ’ЄДНАННЯ  ПАТРІОТІВ – УКРОП» Віктор Дорошук прозвітував про свою депутатську роботу на інтернет-виданні “БУГ”.

Дорошук Віктор Володимирович, 03.04.1967 р.н., обраний 25 жовтня 2015 року, посвідчення № 23. Фізична особа – підприємець.

Законодавча база:

У своїй роботі керуюся наступними документами: Конституцією України, Законом України «Про статус депутатів місцевих рад», Регламентом Іваничівської районної ради, Положенням про Президію районної ради, Положенням про постійні комісії районної ради, Положенням про помічника-консультанта депутата районної ради та іншими нормативними документами.

Дотримуюся Статуту та Програми політичної партії «УКРАЇНСЬКЕ  ОБ’ЄДНАННЯ  ПАТРІОТІВ – УКРОП».

Участь у роботі Іваничівської районної ради:

За звітний період взяв участь у роботі 10 (із 10 проведених) сесій та 10 (із 10 проведених) засіданнях комісії з питань бюджету, регулювання комунальної власності та розвитку підприємництва, є членом комісії.

Прийом громадян:

Провожу прийом громадян кожної 1 п’ятниці щомісяця з 9.00 до 13.00 за адресою: сільська рада с. Переславичі, вул. Молодіжна, буд. 37.

За звітний період було проведено 13 прийомів, прийнято 52 громадян, розглянуто 23 письмових та усних звернень.

Було надано 5 тисяч 300 гривень матеріальної допомоги з особистого депутатського рахунку на лікування окремих жителів селища та району.

Розглянуто та позитивно вирішено ряд питань, а саме:

– організації та проведення благоустрою села;

– сприяння в завершенні ремонту сільської церкви – спільно з Семенюком П. І. підготовлено звернення № 9, відповідь не отримано, відмовлено;

–  ремонту сільської автобусної зупинки с. Переславичі, яка знаходилася в аварійному стані;

– встановлення критої автобусної зупинки для с. Трубки – в процесі роботи;

– поточного ремонту доріг сіл Переславичі, Трубки;

– сприяння в реалізації сиру Старий Порицьк в магазинах району;

– сприяння у відновленні ранішнього рейсу через с. Трубки – в процесі роботи;

– замощення ям породою по дорозі до церкви – в процесі роботи;

– сприяння в заміні вікон в ЗОШ І ступеня с. Переславичі на енергозберігаючі в співпраці з Фондом Ігоря Палиці «Тільки Разом»;

– пільговій підписці газети «Волинські новини» та ряду інших.

Депутатські звернення:

№ 17 від 11.10.2016р. (Дорошук В. В.) до голови правління Фонду Ігоря Палиці «Тільки Разом» Товстенюка О. В. «Щодо сприяння у розгляді документів міні-проекту» – відповідь  не отримано, вирішено позитивно.

Участь у заходах:

Приймав активну участь у районних та селищних масових заходах:

Днях депутата (весна, осінь), Днях довкілля, прибиранні та облаштуванні територій (весна), благодійній акції – ярмарці в підтримку воїнів АТО (12 березня), Днях добросусідства Кречів-Крилів (літо), Днях села (весна-літо-осінь), сільських звітних концертах (весна-літо-осінь), спортивно-масових заходах (весна-осінь), сходах жителів сіл Переславичі та Трубки (протягом року), сесіях сільської рад с. Переславичі (протягом року), одноденній фаховій майстерні «Запобігання корупційних дій в органах місцевого самоврядування (20 липня), святі з відзначення 25 річниці Незалежності України (24 серпня), привітанні школярів зі святом Першого дзвоника та інших.

Надавав благодійну фінансову допомогу, допомагав власними засобами у вирішення простих питань (організації певних робіт, організації та проведенню благоустрою, виконання ремонтних робіт власними силами).

Співпрацюю з Іваничівським представництвом Фонду Ігоря Палиці “Тільки Разом”, беру участь в підготовці проектів, надаю рекомендації з підготовки документів.

Роздуми:

Постійно підтримую зв’язок з виборцями, трудовими колективами, державними установами, громадськими організаціями, сільською та районною радами.

Питання розвитку цієї громади та покращення життя і добробуту жителів села набули для мене особливого значення, так як кожен із них за роки проживання в селі став для мене щирим близьким другом.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця