<

Військовим у Бахмут терміново потрібні маскувальні сітки та речі першої необхідності: волонтери з Іванич просять допомогти

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:10 | 20.04.2023 / Іваничі / , /
Перегляди
716
/ Коментарі відсутні

Військовим, які захищають Україну в одній з найгарячіших точок бойових дій – під Бахмутом, необхідна допомога. Волонтери з Іванич закликають долучитись до збору коштів, продуктів та речей першої необхідності.

Місцева волонтерка Олександра Шептор, яка з командою однодумців виготовляє для бійців сухі борщі та супи, повідомила БУГу, що наразі військовим вкрай необхідні маскувальні сітки. Адже ними вони ховають від ворога військову техніку. Дівчата плетуть їх практично зі світанку до смерканку, не покладаючи рук, проте, за словами Саши, не все залежить від них.

Для того, щоб сплести потрібну кількість сіток, потрібна основа, яку закупляють. А для цього потрібні кошти. Тож волонтерка звертається за допомогою до усіх небайдужих.

“До мене написали хлопці з Бахмуту. Там зараз пекло. Вони щомиті ризикують своїми життями. Бійці благають про допомогу. Їм дуже потрібні маскувальні сітки. І чим більше, тим краще. Вже завтра, 21-го квітня, туди до них відправляємо автівки з допомогою.

Їм необхідно хоча б 8 сіток. Треба дуже швидко їх сплести. Але потрібно закупити основу для них, а в нас не вистачає коштів. Тому прошу, допоможіть нашим Героям. Це потрібно терміново”, – наголосила Олександра.

Кошти можна перерахувати за реквізитами: 

Картка: 4149 4999 9070 5111 – Олександра Шептор

Також, за її словами, військовим потрібні продукти: чай, кава, крупи, пасхи, печиво, закрутки, а ще туалетний папір, вологі серветки та ліки, особливо, знеболюючі та противірусні. Окрім цього, бійці дуже просять передати їм сигарети. Тому волонтерка закликає відгукнутися і допомогти, адже хлопці ризикують своїми життями заради кожного з нас.

“Терміново відправляється два буса в район Бахмута, допоможіть зібрати хлопцям продукти. Вони будуть їхати ввечері 21-го квітня”, – зазначила Олександра.

Усіх, хто може допомогти продуктами чи ліками, просять телефонувати за номером: 096 727 33 53.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок