<

“Відзначення урочистостей з нагоди відновлення 50-річчя району буде!”, – голова Іваничівської РДА Лілія Кревська

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:41 | 31.03.2017 / Іваничі / /
Перегляди
2
/ 1 коментар

Голова Іваничівської райдержадміністрації Лілія Кревська запевнила, що святкування 50-річчя відновлення Іваничівського району відбудеться, адже 60% роботи у цьому напрямку вже виконано.

Лілія Кревська впевнено говорить, що це свято всіх хто народився і виріс у Іваничівському районі. Вона наголосила, що наші земляки захищають мирне небо і незалежність на  Сході України, тому потрібно їх вшанувати, також повинні згадати тих, хто загинув за нашу державу.

“Працює оргкомітет. Зроблено багато наміток. У фойє Дому “Просвіта” маємо встановити виставку світлин із історії району. На свято будуть запрошені люди, які зробили внесок у розвиток району, котрі проживають на території і за його межами, а також науковці, вчені. В районі є люди, якими ми повинні пишатися. І цих людей треба вшанувати”, – заявила раніше заступник голови РДА Людмила Войтович.

Натомість голова Іваничівської райради Андрій Бадзюнь вважає, що коли йде війна проводити такі заходи недоречно. 17-го березня на 14-ій позачерговій сесії  в питаннях “Різне” він підняв питання святкування 50-ти років відновлення Іваничівського району. Стримує керівника району і той факт, що на проведення заходів потрібні гроші – близько 40-ка тисяч гривень.

З цього приводу у влади Іванич виникла дискусія і, схоже, до повного порозуміння районні керівники так і не дійшли.

“Я говорила з депутатами щодо цього питання. Вони не заперечують, що заходи повинні відбутися. Маємо згадати тих, хто приєднався до історії становлення району, підтримати жителів, які є  невід’ємною  частиною  багатої  історії та сучасного життя Іваничівщини. Тому з впевненістю можу сказати – відзначення урочистостей з нагоди відновлення 50-річчя району буде!”, – відзначила Лілія Кревська.

У ході децентралізації з мапи може зникнути така адміністративна одиниця, як Іваничівський район, тому нагоди згадати добрим словом тих, хто розвивав Іваничівщину впродовж всієї її історії, може більше не випасти.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота
19 Квітня, П’ятниця