<

Відкриття футбольного поля в Старій Лішні: злива не завадила провести перший видовищний матч

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:38 | 25.06.2018 / Іваничі / /
Перегляди
26
/ коментарі 4

24-го червня в селі Стара Лішня Іваничівського району відбулося відкриття футбольного поля. 

Головним ініціатором дійства став підприємець Микола Шевчук, який опікується місцевою футбольною командою. Раніше він реалізував мрію про футбольний клуб в Старій Лішні, тепер завдяки його спонсорській підтримці вдалося відкрити нове футбольне поле.

Старолішнянський сільський голова Назар Максимів каже, що такий крок зробили для того, аби молодь активніше долучалася до здорового спортивного виховання – мешканці села матимуть тепер де провести своє дозвілля, змагаючись у спритності та майстерності.

Одним лише відкриттям поля не обійшлось – на новій ігровій території відбувся матч між місцевою футбольною командою і спортсменами села Поромів.

Поєдинок видався напрочуд цікавим і видовищним, спортивна напруга на полі зберігалася до останньої хвилини основного часу. Гравцям доводилося боротися не лише з суперниками, але і з погодніми умовами, адже на початку матчу розпочалась злива.

Хорошу заявку на перемогу команда господарів поля зробила вже у першому таймі, вони не раз забивали в чужі ворота.

Гра більш ніж виправдала сподівання глядачів. Незважаючи на дощ та калюжі, гравці показали красивий та результативний футбол.

У результаті з рахунком 4:1 перемогу здобула команда Старої Лішні.




коментарів: 4

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа