<

Відкрито кримінальне провадження щодо екс-завідуючого пологовим відділенням Іваничівської ЦРЛ

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:29 | 13.09.2016 / Іваничі / , , , /
Перегляди
23
/ коментарів 14

Щодо колишнього завідуючого пологовим відділенням Іваничівської ЦРЛ Віталія Послєдніка відкрито кримінальну справу.

Після того, як у Катерини Марчук під час пологів ледь не померла дитина, вона написала заяви у обласну прокуратуру та поліцію. Батьки дівчинки переконані, що винен Віталій Послєднік – лікар, який приймав пологи.

Дівчинка народилася у грудні минулого року в пологовому відділенні Іваничівської лікарні й відразу потрапила до реанімації. Діагноз – крововилив потиличної ділянки внаслідок пологової травми.

Неонатальна реанімація дала перше заключення – субдурально-субарахноїдальний крововилив потиличної ділянки зліва.

“При пологах голова була здавлена – інакшого пояснення не маю. Пережили 7 зупинок дихання, одна з яких була в Іваничівській реанімації”, – каже Катерина Марчук.

Віталій Послєднік звільнився за власним бажанням у зв’язку з виходом на пільгову пенсію на початку червня цього року. Своєї вини він не визнає.

“Починають шукати крайнього, родичі клянуть. Хіба я спеціально це зробив би? Чому в дитини голова така велика? Можливо, там якась вада”, – пояснював лікар журналістам “БУГу”.




коментарів: 14
  1. Та Послєднік алкаш!!! Його посадити вже потрібно!!! На нього стільки справ треба завести, скільки дітей і жінок скалічив… Я не забуду коли він приймав роди у моєї куми… жесть, алкаш!!!! А цікаво де його доця родила??? Невже в тата???? Демчук… Царство йому небесне… Один лікар достойний… І то немає…..

    • Судити легко, а попробуйте зрозуміти, і треба було тоді заступитися за свою куму, відстояти її

    • Легше за все всіх садити і клясти. Перш за все потрібно зрозуміти чому його тримали на роботі, і чому він був завідуючим? Можливо тому що не було ким замінити? А чому не було ким замінити? Бо кому треба така робота, за такі гроші і з такою відповідальністю? А якби зарплата була би як у шахтарів, і навіть з такою відповідальністю, як в гінеколога, то вже було б краще, бажаючих було б більше. А було б більше бажаючих, то була б і конкуренція, тоді вже ніхто і не пив би

  2. Ніякий він не хабарник і не алкаш! Нехай кожен дивиться на себе і собі підніс! Маєте своїх батьків і чоловіків! Так от, пильнуйте їх! Якщо людина оступилася, так її зразу ж потрібно облити брудом??? А те, що він врятував стільки жінок і дітей, так цього ніхто не пам’ятає.Добро швидко забувається!!! А що до того де я народжувала, так розумні люди знають що лікарі своїх рідних самі не лікують, а тим паче пологів не приймають!!!Мій тато хороший лікар, і найкращий батько!!!!

    • Правильно, так тримати! Захищай його, бо він тобі дав перший кусочок хліба, він тримав тебе на руках і ти його єдина люба донечка. Молодець!

    • Помилки лікарів дуже дорого обходяться людям тому,він не має права оступатися!!!!

    • Шановна Наталю я народжувала в грудні 2015 року. Послєднік ледве стояв на ногах (пяний)!!
      Я незнаю і нехочу знати чим могло б закінчитися це все якби не чудовий персонал (УНІВЕРСАЛЬНІ ЛЮДИ)і якби моя мама не виштовхалала йогоз родової куди подалі. На 2-й день його вже прокапували, бо шуму ми наробили багато. Так що робити дурнів з людей не потрібно. Моїй сестрі пощастило більше вона родила 3-х дітей в нього він був або тверезий, або випивший. Нехай подякує своєму персоналу за те що вони так довго брали на себе відповідальність за нього.

    • Хороший, чуйний, відплвідальний лікар. Саме завдяки йому з’явилася га світ наша внучка.

  3. Після того як потрапила в Іваничівську ЦРЛ до нього в відділення то була шокована.Гроші “просив”, після того як не дала то сказав щоб більше до нього я не потрапляла. Я особисто не проти того, щоб віддячувати лікарям матеріально, але коли людина за два тижні не може поставити діагноз і лікує вагітну це перебір.І ще кажуть як не п’є то він хороший.це добре кому пощастило і він був тверезий, а кому ні. ..

  4. Я,багатодітна мама, всім моїм дітям допоміг появитися на світ, Віталій Петрович, зараз старшій донечці- 20 років , синочку – 11 років, молодшій -3, в 1996 році до мене підійшов молодий лікар Віталій , вірніше я його попросила, допомогти мені, пологи були з ускладненнями, так як і наступні двоє. Я не можу коментувати все дослівно, але якби не він не було б моєї третьої дитини. А в старшої він констатував повірте страшний діагноз, в той час порадив, що мені робити, разом зі своїм молодим колегою який працював на УЗІ, лікарем-гінекологом у другому поколінні, вони разом заспокоїли і направили куди звернутись. Він порадив, хто в Луцьку зможе допомогти моєму дитяті, на той час їй було лише 13, бо діагноз був не втішний. Шановний мій лікар, котрий постійно мене лікує, не дайте себе принизити, у Вас мудрі діти, котрі гордяться Вами, Ви самі себе утвердили як лікар, зверніться в поліцію, є стаття в Адміністративному кодексі яка притягає до відповідальності людей, дописувачів котрі не мають сміливості написати своє ім”я і прізвище, хай відповідають за приниження честі та гідності Вашої, як чесного громадянина правової держави. Таких жінок як я у Вас багато повірте. Тримайтеся і будьте здорові!!

  5. Хороший, чуйний, відповідальний лікар. Завдяки йому з’явилася на світ наша внучка.

  6. Якби не Послєднік я мабуть була вже не на цьому світі. Як ви тут всі пишите персонал це сила, повірте це не так. Як я відключилася в родовід палаті після родів він вночі босий на велосипеді в лівень летів в ту лікарню як ошпарений та щей не в свою зміну щоб мені допомогти, а персонал запевняв що все добре. -15.11.2015р. Велике Дякую.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця