<

Відкрили новий дитячий майданчик у Заставному Іваничівського району

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:52 | 27.03.2017 / Іваничі /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

24-го березня на території шкільного подвір’я  ЗОШ І-ІІ ступеня села Заставне відбулося відкриття дитячого майданчика.

Нові дитячі споруди встановлені для фізичного розвитку дітей, отримали школярі за сприяння народного депутата України Ігоря Гузя.

На свято до дітей прибули помічники нардепа Андрій Бокоч та Ігор П’ятоха, керівник громадської приймальні Ігоря Гузя Тетяна Азаркевич, староста села Заставне Ольга Райко.

Місцевий священник отець Степан відслужив молебень і окропив споруди. Він також сказав, що це хороший подарунок для дітей: тут вони будуть проводити свій вільний час і разом з тим будуть вчитися проявляти любов до ближнього. Адже, граючись гуртом, треба буде поступатися іншим дітям, які захочуть чи то погойдатись, чи спуститись з гірки. І побажав, щоб ці споруди використовувались для добра. А діти знаходили тут втіху і розраду.

— Такі дитячі майданчики навіть моє покоління не бачило, що вже казати про старше. Це для дітей хороша справа. Дає можливість відірвати їх від комп’ютерів, допомагає розвиватись, контактувати між собою. Діти – це наше майбутнє. Завтра вони стануть керівниками, працюватимуть в різних сферах. І сьогодні наша турбота про них, це турбота про наше і їхнє завтрашнє. Такої думки народний депутат Ігор Гузь і його команда. То ж хай цей майданчик слугує на благо громади,- сказав, виступаючи, помічник народного депутата Ігоря Гузя Андрій Бокоч.

Від дітей і всіх жителів села дякувала нардепу староста села Ольга Райко. Вона також показала добудову, у якій проводяться роботи, де має розміститися дитячий садочок. Двадцять діток уже чекають на його відкриття.

Помічник народного депутата Андрій Бокоч вислухав проблеми, відповів на запитання. А також оглянув приміщення бібліотеки та будинку культури.

На знак вдячності учні і вчителі школи порадували гостей і школярів концертом, який підготували. І на завершення свята усі заспівали “Многая літа”.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер