<

Відділ освіти Іваничівського району обговорив заходи до XІХ збору молодих козаків Волині

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:41 | 15.05.2015 / Іваничі /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Начальник відділу освіти райдержадміністрації Надія Жук провела апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів, в ході якої була підсумована робота за минулий тиждень і визначені завдання на наступний.  

На нараді були розглянуті питання: про участь делегації району в обласному фестивалі художньої творчості учнів загальноосвітніх шкіл та позашкільних закладів та проведення XІХ збору молодих козаків Волині в урочищі «Прощаниця» 21-22-го травня, – пише сайт Іваничівської РДА.

Надія Андріївна звернула особливу увагу на підготовку заходів в урочищі «Прощаниця»: забезпечення медичного обслуговування учасників, охорона громадського порядку.

Начальник відділу підкреслила, що має чітко проступати військово-патріотична мета проведення зльоту молодих козаків Волині, залучення учнівської молоді до занять фізичною культурою та спортом, відродження українських національних традицій.

Обговорені робочі питання щодо організованого завершення навчального року та проведення ДПА в навчальних закладах району.

З усіх питань прийняті конструктивні рішення і дано доручення керівникам структурних підрозділів відповідно до їх функціональних обов’язків.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер