<

Від 8 до 13 тисяч: які вакансії пропонують у медзакладах Володимир-Волинської та Іваничівської громад

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:16 | 10.03.2021 / Іваничі, Володимир / , /
Перегляди
302
/ Коментарі відсутні

У медзаклади Володимир-Волинської та Іваничівської громад шукають спеціалістів. Оплату за їх працю пропонують різну – від 8 до 13 тисяч гривень.

Про актуальні вакансії в області розповіли у Волинському обласному центрі зайнятості, – пише ВолиньPost.

У місті Володимир-Волинський шукають одразу чотирьох лікарів загальної практики – сімейної медицини, яким готові платити 13 тисяч гривень. В обов’язки входить здійснення динамічного спостереження за станом здоров’я пацієнтів із проведенням необхідних обстежень й оздоровлення за індивідуальними планами. За деталями – (03342) 2-05-26 (Зінаїда Федорівна).

У цьому ж місті також потрібен лікар ветеринарної медицини, який проводитиме лікувально-профілактичні роботи в період вирощування птиці. Заробітна плата – 13 тисяч гривень.
Звертайтесь за номером – (03342) 2-05-26 (Зінаїда Федорівна).

Сімейні лікарі потрібні у два населені пункти Іваничівської громади: Павлівка та Старий Порицьк. Заробітну плату пропонують 8 100 гривень за місяць. Працівнику потрібно надавати первинну медичну допомогу населенню, обирати ефективні та раціональні маршрути пацієнта, співпрацювати з іншими фахівцями первинної і вторинної ланок медичної допомоги, оцінювати епідемографічні характеристики захворюваності дітей та дорослих, проводити профілактичні щеплення та постійно удосконалювати свій професійний рівень. Контакти: (0272) 2-16-42 (Оксана Степанівна).

У селищі Іваничі є пропозиція для лікаря-педіатра. Йому пропонують оплату 8 тисяч гривень на місяць. Фахівець має надавати кваліфіковану, невідкладну медичну допомогу, забезпечувати консультуваннях хворих лікарями інших спеціальностей, лікувати дітей та неповнолітніх. Якщо вас зацікавила ця вакансія, звертайтеся за номером: (0272) 2-16-42 (Оксана Степанівна).




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер