<

“То вам перший дзвіночок. А 2/3 голосів депутатів і голови РДА тут нема” – Андрій Бадзюнь голові районної адміністрації Лілії Кревській

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:08 | 31.03.2017 / Іваничі /
Перегляди
3
/ коментарів 14

30-го березня відбулася 15-та чергова сесія Іваничівської районної ради сьомого скликання. На її розгляд було винесено 15 питань.

Одне, майже з останніх, слухали звіт районної державної адміністрації про виконання програми економічного і соціального розвитку району у 2016 році. Виступала заступник голови районної адміністрації Людмила Войтович. Вона повідомила, що програма економічного і соціального розвитку району була прийнята 29 вересня, але звіт є за весь 2016 рік і на депутатських комісіях погоджений. Інформацію, яку доводила до депутатів Людмила Миколаївна, це інформація про те, чим жив район, чого було досягнуто в усіх сферах, як він розвивався. Із залу депутати декілька разів просили скоротити виступ, завершити. Вміст звіту 28 сторінок, то ж не дивно, що такий об’єм інформації був складним для сприйняття. Тим більше, на руках у кожного була його роздруківка.

Одним із основних показників, який характеризує розвиток району, це- виконання районного бюджету. Як поінформувала доповідач, за власною доходною базою загального фонду місцеві бюджети району виконані на 130,8% до затверджених показників. Забезпечено виконання усіх 24 бюджетів органів місцевого самоврядування. Районний бюджет виконано на 129%. Понад план надійшло майже 8 мільйонів гривень. Всі програми були виконані.

Втім, склалося враження, що голову районної ради Андрія Бадзюня це не цікавить, а просто є привід показати, хто в районі встановлює правила і вирішує.

— Незалежно, хто як проголосує, сьогодні ми не будемо ставити недовіру голові РДА чи ще щось там. Коли приймається звіт, тоді ставиться недовіра голові. Щоб ви знали. Є 50%, то рекомендація. А 2/3 голосів депутатів і голови РДА тут нема.

Від депутатського корпусу, Людмила Миколаївна, я Вам щиро дякую за Вашу роботу, бо по гуманітарній частині у депутатів немає заперечень. Хочу подякувати кожному структурному підрозділу від себе особисто і депутатів… Переходимо до голосування, – сказав Андрій Бадзюнь.

Втім, голова не пояснив депутатам, голосуємо за що.  Проект рішення з цього питання був у депутатів на руках. Але, напевно, треба було орієнтуватись на голову і казати, як він. То ж його рішення було “утримався” і всі за ним, 16 із 24 утримались.

Отакої! Бадзюнь подякував за роботу і утримався у прийняті звіту до відома. Вісім депутатів проголосували “за”.

Процедурно звіт про виконання програми соціально-економічного розвитку мав взятися до відома, як, до-речі, і звіт  про виконання бюджету за 2016 рік, за якого депутати проголосували одноголосно. Але це голову районної ради не хвилювало, він, вочевидь, просто вирішив показати своє ставлення до Лілії Кревської і те, що депутати з ним за одне.

— Я хотів би звернутись до голови РДА, то вам перший дзвіночок. При вашому представлені я Вам казав, будь-ласка, співпрацюйте з районною радою, -сказав Андрій Анатолійович.

Лілія Кревська намагалася пояснити депутатам, що це не звіт голови районної державної адміністрації Лілії Кревської, і що не їй вони сказали своє “фе”( бо Указом Президента вона призначена головою Іваничівської районної державної адміністрації з 1 грудня, а приступила до роботи 12 грудня 2016 року). І що це робота усіх структурних підрозділів, усіх людей, які працювали в них в 2016 році, в тому числі і їх, сидячих тут депутатів. Але Андрій Бадзюнь у мікрофон заглушував її слова, кажучи, що депутати не дають їй слова і оголошував наступне питання до розгляду.

Список депутатів і голосування:

1. Бадзюнь Андрій, ВО “Свобода” -утримався
2. Тимощук Ігор, ВО “Свобода”-утримався
3. Томчук Володимир, ВО “Свобода” -утримався
4. Недоріз Ольга, ВО “Свобода” -утрималась
5. Генда Лариса, ВО “Свобода” -утрималась
6. Худинець Сергій, ВО “Свобода”-утримався
7. Любеля Олег, ВО “Свобода”-утримався
8. Мазурок Юрій, ВО “Батьківщина” -утримався
9. Мельник Микола, ВО “Батьківщина” – за
10. Дацик Тетяна, ВО “Батьківщина”-за
11. Ковальчук Наталія, ВО “Батьківщина”-за
12. Мазурок Петро, ВО “Батьківщина”-за
13. Холмецький Микола, БПП “Солідарність” -за
14. Кузьмич Валерій, ВО “Батьківщина”-утримався
15. Кузвєсов Дмитро, БПП “Солідарність” -за
16. Левчук Емілія, БПП “Солідарність”-за
17. Дорошук Віктор, ПП “УКРОП” -утримався
18. Мельничук Роман, ПП “УКРОП”-утримався
19. Семенюк Павло, ПП “УКРОП”-утримався
20. Воробій Ярослав,ПП “УКРОП” -утримався
21. Франчук Роман, ПП “УКРОП” -утримався
22. Савицький Андрій, ПП “УКРОП”-утримався
23. Рубан Оксана, Радикальна партія Олега Ляшка -за
24. Смірнов Ігор, Радикальна партія Олега Ляшка -утримався.




коментарів: 14
  1. Як цар сказав так і холопи проголосували! Ніхто так і свеї думки не має, ще хотілосяб почути. що сам Бадзюнь за Nпівтора року свого царювання зробив???

  2. Але нарешті є прогрес по “Батьківщині”!!! Юра – тут все понятно і без шансів на те що він колись хоть щось почне розуміти, Валєра – норм мужик, але ще мабуть не дозрів, а решра – МОЛОДЦІ – мають тверезу думку!!!. Народні обранці, на жаль ви так і не поняли – ви мали взяти до відома роботу всіх (і себе в тому числі!!!!! – а не Кревської)за весь 2016рік – РОБОТУ, ЯКУ РОБИЛИ ВИ ВСІ ДЛЯ ЛЮДЕЙ (тих, хто живе в нашому районі)!!!!!!!!!!!!!!

  3. Бадзюнь,йди по-доброму,бо вилетиш через вікно!Як ти всіх дістав!!!!

  4. Блт, людей вже задовюали ці політичні баталії !
    Бадзюнь ти для людей шось зроби ,а не її осуждай !
    Сам за декілька років правління ні..я не зробив , а на других бочку котиш!
    БАчу що ще пару місяців такого “правління” цитую “Вилетите , як торпеда ” ви.

  5. Перш ніж когось судити нехай подивляться на власну роботу. Бадзюнь вже при посаді не перший рік, ще й запросив собі в допомогу у керівництві діда Юру. який ніхрена взагалі в кервництві районом не розуміє. І взагалі виникає питання що це за орган районна рада?? Як такого районну немає (лишилася лише назва), фактично економіка не розвивається, інвестицій нуль. Як ви думаєте що є основним показником розаитку населеного пункту?? в першу чергу будівництво житла. В іваничах вторинний ринок жила переважає. Значить район не розвивається. За це потрібно думати в першу чергу. Неодноразово бувала різного роду засіданнях адміністрації. Що це за звіти про що?? Видумані цифри ?? САМЕ БІЛЬШЕ В ЦІЙ СИТУАЦІЇ ВРАЖАЄ ПОЗИЦІЯ ГАЗЕТИ КОЛОС ЖОДНОЇ КРИТИЧНОЇ СТАТТІ? НАМ ПОТРІБНІ ТАКІ ДРУКОВАНІ ЗМІ??

  6. Газета Колос це безкоштовна реклама партії Свобода! Яку фінансує районна рада . Тттамара Павлівна без погодження Бадзюня напевно і нікрологів там не розміщує, не то що статті з критикою влади!

  7. Бадзюнь – єдиний з керівників району, хто відстоює інтереси громади і протистоїть корумпованій державній машині , а Кревська, Гунчик, Порошенко,- вони в одній лінійці, або ж єдина команда, яка громади ОБДУРЮЄ і ОБКРАДАЄ. А Ви, холмецькоподібні захисники влади, що з кущів повилазили і вже встигли знову поприлипати до корита, служіть вірно господареві, як собаки, так як і янику служили. Гавкати потрібно голосніше вам, щоб легше вирізнялися.

    • Шановний , хотілосяб почути хочаб про один інтерес який Бадзюнь відстояв для громади??? А тих інтересів які він відстояв для себе я можу з десяток написати.

    • Що він зробив для збереження району??????Нічого!!!!Як він протистоіть корумпованій державній машині????Язиком!?Роботи-нуль!!!!А бадзюньоподібні що роблять біля корита?????Вони не лижуть,а жеруть черпаками!!!ТАКОГО БЕЗДАРНОГО КЕРІВНИКА В ЖОДНОМУ РАЙОНІ НЕМА!!!За роки свого царювання він не вигнав з райради жодноі ригівськоі шавки,а навпаки пригрів біля себе!Одна з них колись ревно і віддано служила попєрєднікам,а тепер гониться і кричить “Слава Украіні”!Фу-гидота!!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок