<

В Завидові Павлівської громади ремонтують одну з найгірших вулиць села

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:08 | 27.05.2021 / Іваничі / , /
Перегляди
242
/ Коментарі відсутні

У селі Завидів Павлівської громади розпочався поточний ремонт дороги на одній із вулиць. Усі роботи виконують власними силами, а усю необхідну техніку надали підприємства району та місцеві фермери.

Про це у коментарі БУГу розповіли місцеві мешканці. За їхніми словами, вулиця Підлісна перебувала у катастрофічному стані і давно потребувала хоча б якогось ремонту. Раніше тут була ґрунтова дорога, якою, особливо у сезон дощів, було ні пройти, ні проїхати. Адже навкруги все ставало суцільним болотом.

До речі, на початку березня саме на цій вулиці, застрягла швидка, яка примчалась на виклик до захворілої жінки.

Староста села Сергій Вакулюк ініціював довгоочікуваний ремонт. До хорошої справи долучилися і місцеві жителі, які залюбки надали свою техніку. Допомогли і підприємства громади. Тож дорогу роблять здебільшого власними силами.

За словами Сергія Вакулюка, на цій вулиці має бути щебеневе покриття. Загалом планують прокласти більше 3 кілометрів дороги.

“Залучена техніка підприємців з Нововолинська та нашої громади, місцевих фермерів. Трактор зриває асфальт на території колишнього колгоспу. І цей щебінь з піском вивозимо на вулицю Підлісну. Там його розсипаємо і вимощуємо дорогу. Робимо подушку, щоб було тверде покриття. Потім ще пройде грейдер і усе порівняє, щоб було рівно. В майбутньому плануємо зробити ще один щебеневий шар, який ляже поверх цього”, – розповів староста.

Усі роботи планують завершити за тиждень-півтора.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця