<

В селищі відкрили інсталяцію «Я люблю Іваничі»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:05 | 24.12.2016 / Іваничі / /
Перегляди
14
/ Коментарі відсутні

24-го грудня в Іваничах урочисто відкрили інсталяцію «Я люблю Іваничі», яку облаштували за сприяння народного депутата України Ігоря Гузя в центрі Іванич біля Ощадбанку.

На відкриття приїхав народний депутат, прийшли жителі Іванич з дітьми. Лунали українські пісні та ведуча заходу зазивала перехожих приєднатись до урочистості.

“Така ось інсталяція є в Любомлі, Володимирі-Волинському.  Насправді вона добре там сприйнялася.  Я, думаю, у вас теж добре сприйметься. Кожен має телефона, зробить фото, викладе в Вконтакті, в Facebook. Я не скажу, що це аж надто щось таке, але для Іванич, я, думаю, це дуже гарна така затія, така інсталяція, фотозона, де люди будуть проходити, проїжджати, захочуть зробити знімок. Але саме важливо, що ми з селищним головою домовилися, що наступного року ця зона буде облагороджена: буде костка, буде озеленення, зробимо клумбу,поставимо лавки. Фактично- це буде відпочинкова зона для селища, для району,”сказав народний депутат Ігор Гузь.

Перед присутніми виступив селищний голова Федір Войтюк, подякував народному депутату України Ігорю Гузю за майданчик для дітей, який встановлений у парку селища, та за такий гарний знак – інсталяцію.

Наче б нічого такого надзвичайного не має у тому знаку, але  намальоване сердечко зачіпає душу, нагадає про головне у нашому житті, як сказав Федір Васильович, про любов до ближнього, любов до Всевишнього, любов до селища, в якому ми живемо.

Цього дня для дітей працівники районного дому “Просвіта” організували конкурси, розваги, виконання колядок.

Під час відкриття туристичної фішки гостям презентували цікаву програму, яку зорганізував Фонд Ігоря Гузя «Прибужжя». Учасники-переможці ігор та караоке отримали солодкі призи, мандарини, а також сучасний термос, який не завадить нині у зимову пору. І вже в перший день багато жителів скористалися нагодою “зізнатися” в любові до рідного селища через фото.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер