<

В селі Стара Лішня Поромівської громади наколядували для ЗСУ майже 29 тисяч гривень

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:21 | 28.01.2023 / Іваничі / , , /
Перегляди
287
/ Коментарі відсутні

Під час Різдвяно-Новорічних свят аматори Будинку культури села Стара Лішня Поромівської громади наколядували для Збройних Сил України майже 29 тисяч гривень.

На зимові свята артисти завітали до домівок місцевих жителів з колядками та щирими віншуваннями. Цього року, традиційні Різдвяні колядки лунали для того, щоб зібрати кошти на підтримку Збройних Сил України. Про це на своїй сторінці повідомила одна з колядниць Ліана Вітичук.

За її словами, завдяки небайдужим односельчанам вдалося зібрати 28 тисяч 700 гривень. Ліана запевнила, що усі кошти будуть спрямовані на потреби військовослужбовців громади. Так, 8 тисяч гривень уже передали на придбання квадрокоптера для Захисника зі Старостинського округу.

“Велика подяка нашим колядникам за збереження народних традицій та підтримку наших захисників! Щира вдячність усім Вам – односельці, за надані кошти для потреб наших військових! Ваші великі серця захоплюють, надихають, спонукають та переконують, що лише разом ми наблизимо нашу Перемогу! Нехай Ваша доброта і щедрість повернуться до Вас сторицею! Спільними зусиллями до Перемоги!”, – наголосила Ліана Вітичук.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця