<

В селі Литовеж Іваничівського району чоловік пішов на грабіж, аби знайти гроші для хворого брата

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:36 | 7.12.2015 / Іваничі /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

Чоловік пішов на грабіж, аби знайти гроші для хворого брата.

Про це стало відомо з судового документу, – пише ВолиньPost.

Іваничівський районний суд Волинської області розглянув кримінальну справу проти чоловіка, який пограбував ресторан у селі Литовеж Іваничівського району.

Під час судового слухання Феміда встановила, що обвинувачений вночі першого серпня через незачинене вікно проник у ресторан, де працював барменом. Там він таємно викрав з сейфу 100 доларів СЩА та майже 9,5 тисяч гривень.

Цього ж дня, вже ближче до ранку, чоловік знову проник у бар. Цього разу його ціллю була баран стійка, звідки спритник прихопив 2,4 л. віскі «Чіва Рігел», 0,6 л. коньяку «Арарат», 1,9 л. лікеру «Малібу», чим заподіяв потерпілій шкоди на загальну суму 5077 гривень.

Окрім цього, в ніч з 9 на 10 серпня, він потрапив в заклад через незачинені двері. Цього разу його ціллю знову стала барна стійка, звідки обвинувачений виніс 1 л. рому «Бакарді», 6,2 л. рому «Капітан Морган», 450 мл. Віскі «Чівас Рігел», а також тютюнові вироби: 18 пачок цигарок «Мальборо», 26 пачок цигарок «Монте Карло», 21 пачку цигарок «Парламент», 11 пачок цигарок «Честерфілд» та 6 пачок цигарок «Кент».

Загалом, обвинувачений заподіяв матеріально шкоди на майже 22 тисячі гривень.

В судовому засіданні обвинувачений свою вину в інкримінованому йому кримінальному правопорушенні визнав повністю. Він також розповів, що на той час у нього було скрутне матеріальне становище і йому необхідні були гроші для хворого брата.

Феміда визнала чоловіка винним у крадіжці та позбавила його волі на три роки.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер