<

В Поромівській громаді за 40 тисяч гривень продають приміщення колишньої ветлікарні

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:44 | 8.02.2023 / Іваничі / , , /
Перегляди
937
/ коментарі 2

В селі Осмиловичі Поромівської громади продається будівля колишньої ветлікарні. Вторгувати хочуть не менше 40 тисяч гривень.

Приміщення головного корпусу дільничної лікарні ветеринарної медицини загальною площею 62,1 кв. м та хлів, за адресою: село Осмиловичі, вул.Львівська, 7 виставлене на торги. Відповідне оголошення розміщене на prozorro.

В оголошенні зазначають, що до будівлі підведена мережа електропостачання, однак елекомунікаційні мережі, водопостачання та водовідведення відсутні.

“Фундамент – б/ бетон, стіни – шлакобепонні, перегородки – цегляні, перекриття – дерев’яне, покрівля – 2х сх.шифер, підлога-дощата,оздоблення зовнішнє – штукатурка, оздоблення внутрішнє-штукатурка”, – йдеться в описі.

Продає будівлю ветеринарної лікарні Регіональне відділення Фонду державного майна України по Львівській, Закарпатській та Волинській областях.

Торги стартували 28-го січня. Пропозиції можна подати до 13-го лютого. Наступного дня 14-го лютого проведуть аукціон і визначать власника колишньої ветлікарні.




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа