<

В Павлівській громаді активісти хочуть навести благоустрій на місцевому ставку

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:13 | 1.10.2021 / Іваничі / , , /
Перегляди
552
/ Коментарі відсутні

В Павлівській громаді місцеві активісти прагнуть навести лад на місцевій водоймі і прилеглій до неї території, аби мешканці у вільний час могли там відпочити. Ініціативу людей підтримало керівництво громади та депутат облради, помічник нардепа Ігоря Гузя Андрій Бокоч.

Жителі села Милятин мають намір створити доступну для усіх відпочинкову зону на місцевій водоймі. У планах почистити дно ставка, зарибнити його та навести благоустрій на прилеглій території: вирізали чагарники й вирубати самосів, обладнати місця для риболовлі й побудувати кілька бесідок.

Ідею активістів підтримали голова громади Андрій Сапожник, староста села Валентин Ілов та депутат облради, помічник нардепа Ігоря Гузя Андрій Бокоч.

Як зазначив у коментарі БУГу очільник Павлівської громади, він охоче підтримав бажання облагородити ставок в Милятині, адже справа – дійсно хороша, бо ж люди матимуть місцину для відпочинку в рідному селі. Однак, за його словами, насамперед потрібно виготовити усю необхідну технічну й правовстановлюючу документацію. І тільки після цього братися за благоустрій водойми.

Посприяти в наведенні благоустрою ставка пообіцяв і Андрій Бокоч. Він разом з активістами і керівниками громади оглянув водойму і окреслив завдання, які перед ним стоять.

“Ми з народним депутатом Ігорем Гузем постараємося допомогти в наведенні блаустрою цієї водойми. Можливо залучимо кошти з обласного чи державного бюджету. Може за рахунок екологічного фонду вдасться зарибнити ставок мальком риби”, – зауважив Бокоч.

Щоправда, залучити кошти для благоустрою цієї водойми, за його словами, вдасться наймовірніше вже в наступному році. Адже для початку потрібно виготовити проєктно-кошторисну документацію.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа