<

В Колоні Іваничівського району відкрили новий дитячий майданчик

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:17 | 23.06.2017 / Іваничі /
Перегляди
33
/ Коментарі відсутні

21-го червня у селі Колона у дошкільному навчальному закладі “Казка” відбулося урочисте відкриття дитячого ігрового майданчика на кошти державної субвенції, які надійшли за сприяння народного депутата України Ігоря Гузя. 

На свято до дітей завітали помічник народного депутата України Ігоря Гузя Андрій Бокоч, сільський голова села Колона Людмила Лук’янчук, директор ЗОШ І-ІІІ ступенів села Колона Василь Іллюшко, депутат Іваничівської районної ради Микола Мельник, батьки.

— Сьогодні ми урочисто відкриваємо ще один, останній 24-ий дитячий ігровий майданчик в Іваничівському районі, встановлений на кошти державної субвенції, виділені за сприяння народного депутата Ігоря Гузя. Кожен раз буваючи на такому святі, ми знов і знов переконуємось, що прийняли правильне рішення: діти-це головне. Діти – наше майбутнє. Вони мають рости, розвиватись, відпочивати. У містах Нововолинськ і Володимир-Волинський у дитячих садочках не має таких майданчиків. У селах дитячі садочки у виграші, тому що в основному на їх територіях споруджені дитячі ігрові майданчики. Ми розуміємо, що вони будуть під наглядом вихователів і довше служитимуть дітям у селі, – зазначив у своєму виступі Андрій Бокоч і передав найщиріші вітання від Ігоря Гузя.

Сільський голова Людмила Лук’янчук дякуючи за майданчик, сказала, що він слугуватиме не тільки діткам, які відвідують дитячий садочок, а їх 27, а й для школярів молодших класів і усіх діток села. А також висловила побажання на встановлення такого дитячого майданчика у селі Волиця.

Дякували за майданчик нардепу і діти, і вихователі, і батьки. А також звернулись за допомогою до помічника нардепа у встановлені вуличного освітлення у селах. Між селами планують засвітити вуличні ліхтарі від сонячних батарей.

Діти у садочку мають дитячий ігровий майданчик, але цей новенький таки привабливіший і кольорами і спорудами, тому інтерес до нього величезний. Коли дітям дозволили йти на майданчик, вони кинулись бігти до тих споруд, які їх найбільше зацікавили.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця